beats by dre cheap

meh

Da ja sa svojim komšijom nisam odrastao ono od malih nogu pa da se ne znamo nego naprotiv. On će u politiku, on će da se bori za prava mladih, on da je gledao sebe ne bi došao tu gdje je došao hahahahahaha ova zadnja mu je prejaka bila.
Ja se sjećam u monopolu da je krao pare a ne da se on nekih pravih para dočepa. Još se naljuti na mene. :D

Malo mi stvari izazove prijevremeni orgazam nego kad se pokuša uvalit ispred mene u red. Hihihi smeta li ti da ja ovdje stanem, hihihih ja žurim, hihihihii brzo ćeš i ti hihihii.
Tako mi da legalan izgovor da istresem brat-bratu 2,3 mjeseca frustracija u jednu ljigavu personu.
I da. Ne možeš ispred mene. Jebe mi se što ti se žuri. Ako nemaš drugo ljudsko biće u sebi ili ud manje ne možeš ispred mene. Nikad.
Sve su to majka i otac krivi.

Otišao juče po hljeb. Vratio sa sa hljebom i još jednim mačićem. Šta sam drugo mogao jbt? Bar su ga postojeća tri haman pa primili ko svog.
Lako je reć daj ga na usvajanje. Nisam jednom vidio tu istu mačku da je opet izletila vani. Vako dok se drži moje terase i oko kuće može živjeti dugo i sretno.
Btw. mogu četiri mačke stati na jedno krilo. Samo se treba malo zgurati. ^^

Kontao sam kako da formulišem zadnji pasus posta i onda sam odlučio sve da skupim u jedno iskreno i srčano: nek se on (ili neko drugi, lol) brine o tebi jebo ti on mater.
Mislim da to obuhvata manje-više sve što sam hOtio reć. Da ne kenkam bezveze.
Još 4 i po dana odmora i onda u boj za narod svoj kako 'rvati kažu.
Ovo je urnebesno.

A paranoid schizophrenic walks into a bar...
http://ocibojemora.blogger.ba
03/10/2018 17:52