beats by dre cheap

Oh noes.

Nadam se da će u skorijoj budućnosti omogućiti eutanaziju. Eutanaziju tipa da u pola dana-noći imaš ovlaštenu osobu koju prozoveš i koja te rokne kad se najmanje nadaš.
Ja ako ikad postanem "on" nek me ubije neko. Bog mi je svjedok da ne mogu to sam.

Zabrinjavajuće je koliko nisam u stanju da vodim bilo kakav oblik dijaloga. Ko da sam iz Sjeverne Koreje leptejebo pa kako VELIKI VOĐA kaže tako ti je. Nemaš ti šta tom masom želatine u lobanji da dumaš.
Dušom dahnem kad nas ima >2 da zagrmim AJMO DEMOKRATSKO GLASANJE pa većina nek išćera svoje. Pri tom nisam salty ako moja opcija zijani. Ni promil jedan. Primim (ga) muški. That's what she said.

Kako se promjeni godišnje doba tako moj organizam sa serijskog kihanja pređe na serijsko kašljanje. Ko Dok Holidej mrtvi. Mene bi partizani ostavili na Neretvi koliko hripam. Ne pomaže bogotac.

Dobri Avenđeri ko voli u kino ić. Legnu ko budali šamar. Mozak na pašu. Dođem kući skinem dokumentarac o velikom (hehe) Roku Sifrediju. Znamo svi ko je on nećemo se lagat. Kontam biće nako ugodan za gledat mislim Roko je u pitanju.
Napati me brat ko Zelena milja. Nasekira me ba. On je ko napaćen, njemu to teško pada, on je umoran od svega, on je NESHVAĆEN i onda iza ćoška izađe neka mučenica, koju je ko zna kakva muka natjerala da se bavi pornografijom i koja neće 1% zaradit koliko on, da je rašaluje na celularnom nivou. Tačno mi ga žao bilo.
Čojk penziju ćunom zaradio. Meni moja samo belaj zaradi. Bolje da sam ekstra plućno krilo umjesto nje imao da ne dišem ko azbesta da sam jeo svaki dan.
Možda sam malo pretjerao u toj izjavi.

Evo jedan za imigrantsku raju iz parka.

A paranoid schizophrenic walks into a bar...
http://ocibojemora.blogger.ba
09/05/2018 02:23