beats by dre cheap

And let me dream of makin' mad love to my girl on the heat.

Danas me puno toga nasmijalo.
Turski gejmotrons, Sajam EKOLOGIJE i turizma u Lukavcu, Sebija precjednica, oplakivanje onog Avićija itd.
Sem gejmotronsa (hahahahahaha) ovo ostalo je više žalosno nego smiješno al štaš kad su takve stvari po pravilu najsmješnije.

Kad god kliknem torent, bilo koji, OBAVEZNO izleti reklama da je Marko jednostavnom vježbom povećao dužinu penisa za 7,4 cm i obujam za 30%. Ako ga toliko povećam gdje ću sa njim u pm. Moraću pišat sa merdevina. Gdje su one "napaljene u tvojoj blizini" reklame. Lakše mi je svariti napaljenu mamu nego Marka preko cijelog monitora.
Najgore je kad odem ljudima u goste i reknu de nam Jack skini sa torenta turski gejmotrons, ti to umiješ. Leptejebo ko da manevrišem hadronskim kolajderom. Mislim nije meni mrsko nego će iskočiti Marko sa svojim abnormalno velikom ćundarom i haj se izvadi.

Došao vakat da ljudima ne možeš prinovu čestitati. Šta ima tu zlonamjerno jbt?
Kad smo kod vaktova kad sam ja pričo da se danas, manje-više, svi kurvaju gdje kurvanje ne mora biti samo fizičko. Meni je ono drugo gore. Malo tarlahanja nije nikog ubilo bgti još ako švaler/švalerka umije svi su na dobitku.
Ja iz glave sad znam 6 parova gdje je jedno bilo ili je i sad NOOOTI NOOOOTI.
Kad malo bolje skontam možda je ova gore zato osjetljiva po pitanju čestitanja prinove? Bilo bi urnebesno da jeste hahaha. :D

A paranoid schizophrenic walks into a bar...
http://ocibojemora.blogger.ba
03/05/2018 17:16