beats by dre cheap

People think I'm insane because I am frowning all the time.

Ko kaže da ne postoji pakao nek pročita komentare članaka na klixu ili ode ležat u Abdulah Nakaš u Sarajevu. Bolnica za neupućene. Bolnica haahahahahaha ;D
Za deset godina Sebija će stajat na kapiji obučena ko SS oficir i razvrstavat pacijente na one koji su stranački podobni i one što će ići gologuzi na "tuširanje". Doduše nije naočita ko Ralph Fiennes. Pamtite moje riječi.

Od svih hipsterskih stvari crno-bijele fotografije me sve više privlače. Izrovio od familije onih birvaktile fotografija i šta znam imaju neku draž. Ima i do toga što su se mladi tad drastično ljepše oblačili i sređivali. Sad kad vidim brudu iz nargilhane autogenim aparatom bih mu genitalije spurio da ne širi svoj genetski materijal. Nije jazuk kakav.

Nije me bilo sram priznati da me bilo danas par puta strah. Strah je dobar. Isto ko kad si pijan ali na tužan način.

Haj reko nakon dana punog fan end edvenčrs da se malo pred spavanje opustim. Ono muški. Pornići brate.
Napravio sebi ugođaj, sve divno krasno. Helem.
Guslaju njih dvoje a u pozadini dijete plače. (Ne)majka ništa, ne obazire se. Taman će muško reć de stani sekundu mislim hajte molim vas.
Joj meni žao djeteta. Nasekira me jebo mu ja mater. Hajd ti znaj šta mu fali, jel gladno, jel se ukakilo ili šta već sa malom djecom može biti.
Eto neprijatno sam se osjećao i ugasim. Ne može čovjek ni pornić rahat pogledati da se ne nasekira.
Na kraju pustio ovaj najnoviji viralni video o Jehovinim svjedocima i masturbaciji. Da se zavaram da sam učinio bogougodno djelo time što nisam uradio ništa.

A paranoid schizophrenic walks into a bar...
http://ocibojemora.blogger.ba
30/01/2018 01:45