beats by dre cheap

Mr. Glass

Šta da radim kad svaki dan vidim one iste obrasce ponašanja koje ja ne mogu sebi da dopustim više? Zadnji put kad sam zabio glavu u pijesak misleći da će "ovaj put biti sve drugačije" izgubio sam ko nikad u životu. Dosta života, dosta vremena, dosta šansi, dosta napretka, i ono najgore - dosta zdravlja, što fizičkog što psihičkog.
Valjda to sa godinama dođe ali prije svega nemam vremena više za neke stvari. Jedan od brojnih luksuza koje sam izgubio ili sam na putu da izgubim. Nije da mi u zadnje vrijeme okolina ne daje to do znanja i ne mogu nikog da krivim sem sebe jel? Jeste grubo, jeste ružno, jeste lično, jeste ponižavajuće, jeste jedna od stvari za koje je šaljem u majčin uterus ali kad je neko upravu upravu je.
Biće apokaliptično teško od sad. Teže jer sam ostao sam u svojoj životnoj predikmnt i što ću ostati dužan, moralno i materijalno ljudima kojima ne želim da budem. Moram.
Dvije interesantne stvari. Prva je da ću se izvući iz svega jer sam Džek muter fikung Bauer. Druga je ta kad se noktima i zubima iskobeljam iz govana ima da postanem veoma neprijatna persona. Nešta slično kako me predstavljaju sad. C-c-c-c-c-combo breaker verzija.


A paranoid schizophrenic walks into a bar...
http://ocibojemora.blogger.ba
19/01/2018 02:03