beats by dre cheap

You know, it's in moments like this that I think of my father's last words. Which were: "Don't son, that gun is loaded!"

Gledah sinoć, sanjah jutros da sam u Ketfiš emisiji. Maksuz došli u nas u Bosnu. Nismo se obrukali skupo suho meso smo izvadili, inače ne dajemo skupo gostima kojih svakako i nemamo, da se ljudi pogoste.
Ja mislio da se dopisujem sa onom bezizražajnom lopatom iz Tvajlajta. Mrsko mi guglat i mozgu mrtvi od svih žena đe nju nađe jbt? Ustvari se dopisivao sa mješancem Rokstedija i Bulbasora i sad oni meni govore na pokušaju našeg jezika: ti džek biti fina i civilajzd, ti biti bolja osoba.
Sve ono što ja mrzim da mi se kaže. Tjeram ja njih i nju u pizdu materinu, pita me jedan kako prevesti phizda mathjerina i eto. U principu smiješan san.

Gleda mi čizi film B-kategorije.

Koliko sam ja u poređenju sa drugima prazna ličnost. Svi imaju nekog-nešta, neke želje, strasti a ja sa druge strane tabula od Raze. Ima i do tog što ja godinama balansiram između biti i ne biti.
Nekako mislim da će svi dobiti većinu onoga što su zamislili/zacrtali u životu dok ću ja biti "onaj ludi". Naravno svo vrijeme pričam o nematerijalnim stvarima. Tu ću se snaći, nije frkson. Mada eto sad da me pitaš šta bih - ja ne bih ništa. Na stranu što ne smijem usta otvoriti da se neko ne javi hnjooooo šta ti hoćeš, šta kukaš hnjoooo e jebaće hnjoo nekom mater uskoro. Oću ocam mog eto.
Hoću u idućih mjesec dana da me ne zajebavaju i da obavim ono što moram da obavim sa 100% uspjeha i ćao đaci. I to mu ga dođe materijalno :D
Možda sam zato sanjao onu krampu iz Tvajlajta jbt? Našla krpa zakrpu.

A paranoid schizophrenic walks into a bar...
http://ocibojemora.blogger.ba
05/01/2018 15:38