beats by dre cheap

Unbearable, isn't it? The suffering of strangers, the agony of friends.

Kae stari iskuhaj 5363473 kukuruza danas neće biti TOLIKO vruće. Ja se napravim mangup reko hajde.
Oh, how we were wrong. Bar su kukuruzi dobri. Bolji neg oni u vilsonovom što se prodaju. Ono je užas.

Svaki dan ostavim čontru vode, u hladu, na terasi da se "nešta" napije. Bilo kakav hajvan. "Nešta" popije pola svaki dan i sad me živo zanima šta. Nadam se da je maca moja koja je btw ponovo skotna ostala. Nekako. Mislim znam kako ali de bona odmori.

U zadnje vrijeme Azrail radi prekovremeno. Regres primio pa mu se radi. Nadam se da je to samo oko mene.
Isto ko što u svakoj grupi ljudi mora jedno mimo svijeta da bude tako se na žalosti uvijek nađe onaj "de prestani plakati ne valja to, treba bit jak blablbalbl". Mora ono svoje izvaliti taman na guzicu progovorio hajd ok ali de ba ako postoji situacija kad trebaš da gubicu začepiš to je tad. Kad si bezosjećajni parmak šuti i gledaju pod. Ja se zadnji put htio potuć.
Pusti nek otplače i odtuguje svoje. Normalna reakcija tj mehanizam - da ti na koncu bude lakše. Ja sam doktor za trpanje stvari u sebe. Imam kapacitet ko gugl.
Eh jedini gori od njih su kapetan Crnjak tipovi. Moj babo recimo.
Hipotetička situacija - umro neki čiko. Babina reakcija - saće mu i žena umrijeti od tuge, djeca neće imati šta jesti pa će i ona umrijeti, peso i maca će zagristi kabal od produžnog dumru, kuća će im se radi pregriženog kabla zapaliti i izgorit do temelja, vatra će zahvatiti pola komšiluka svi će izgoriti u pm itd itd da bi na kraju on osto tužan radi vlastite interpretacije serije of anforčunt ivents koji treba, NAVODNO, da slijede rahmetliju.

Ne može ljudsko biće da vrijedi 220 miliona eura. Pola milijarde sa porezima. Da liječi sidu i rak pa inekako. Ono šuta balon.

A paranoid schizophrenic walks into a bar...
http://ocibojemora.blogger.ba
03/08/2017 14:39