A paranoid schizophrenic walks into a bar...

Wubba Lubba Dub-Dub

03.10.2018.

meh

Da ja sa svojim komšijom nisam odrastao ono od malih nogu pa da se ne znamo nego naprotiv. On će u politiku, on će da se bori za prava mladih, on da je gledao sebe ne bi došao tu gdje je došao hahahahahaha ova zadnja mu je prejaka bila.
Ja se sjećam u monopolu da je krao pare a ne da se on nekih pravih para dočepa. Još se naljuti na mene. :D

Malo mi stvari izazove prijevremeni orgazam nego kad se pokuša uvalit ispred mene u red. Hihihi smeta li ti da ja ovdje stanem, hihihih ja žurim, hihihihii brzo ćeš i ti hihihii.
Tako mi da legalan izgovor da istresem brat-bratu 2,3 mjeseca frustracija u jednu ljigavu personu.
I da. Ne možeš ispred mene. Jebe mi se što ti se žuri. Ako nemaš drugo ljudsko biće u sebi ili ud manje ne možeš ispred mene. Nikad.
Sve su to majka i otac krivi.

Otišao juče po hljeb. Vratio sa sa hljebom i još jednim mačićem. Šta sam drugo mogao jbt? Bar su ga postojeća tri haman pa primili ko svog.
Lako je reć daj ga na usvajanje. Nisam jednom vidio tu istu mačku da je opet izletila vani. Vako dok se drži moje terase i oko kuće može živjeti dugo i sretno.
Btw. mogu četiri mačke stati na jedno krilo. Samo se treba malo zgurati. ^^

Kontao sam kako da formulišem zadnji pasus posta i onda sam odlučio sve da skupim u jedno iskreno i srčano: nek se on (ili neko drugi, lol) brine o tebi jebo ti on mater.
Mislim da to obuhvata manje-više sve što sam hOtio reć. Da ne kenkam bezveze.
Još 4 i po dana odmora i onda u boj za narod svoj kako 'rvati kažu.
Ovo je urnebesno.

A paranoid schizophrenic walks into a bar...
<< 10/2018 >>
nedponutosricetpetsub
010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Zar iko klika ovo?

...
Is it the scars? Do you wanna know how I got them? Come here. Hey! Look at me. So I had a wife, beautiful, like you, who tells me I worry too much. Who tells me I ought to smile more. Who gambles and gets in deep with the sharks... look at me! One day, they carve her face. And we have no money for surgeries. She can't take it. I just want to see her smile again! I just want her to know that I don't care about the scars. So... I stick a razor in my mouth and do this...to myself. And you know what? She can't stand the sight of me! She leaves. Now I see the funny side. Now I'm always smiling!

MOJI FAVORITI

BROJAČ POSJETA
342544

Powered by Blogger.ba