A paranoid schizophrenic walks into a bar...

Wubba Lubba Dub-Dub

31.07.2018.

An Idle Mind Is the Devil's Playground

Sreća pa se sutra starta sa obavezama. Mada u biti nisam saznao ništa novo.
Ko što bi dobri, stari Jack reko: Formirane ličnosti.
Fol je u tome od čega su formirane. Kad nemaš obaveza i imaš vremena da se zagledaš vidiš pukotine i buđ i gnoj i sranja i sve ono što jednu individuu krasi.
Al haj nema veze. Ja ću biti pozitivan i reći da me boli kurac i da nije moj problem (više).
Obaveze su melem za moju dušu.
P.S. nikad ne podcjeniti inovativnost i trud ljudi da te zajebu i onda se uhinje ko da ništa nije bilo. Sa druge strane volio bih svaki problem da isplatim tako da me ne zajebava više.

30.07.2018.

Lične zamjenice.

Neke stvari su suvišne veoma. Taman da je nijet dobro djelo.
Pogotovo kad je sve očito i jasno i šta sad treba se pravit budala jel? Mrš.
Zato lične zamjenice nisu suvišne. Bogu hvala na njima.

28.07.2018.

Mean kitty, cold kitty, keeper of ill will.

Nemam više kud.
Imam ali ne želim opet tamo da idem.
Mislim da se drugi put ne bih znao vratiti nazad.

16.07.2018.

Krivo je more.

Sinoć sam sanjao more. Probudio sam se prvi put sa osjećajem da bih trebao otići jer nikad u životu nisam imao želju za moretom. Samo se prišlepam nekom i eto pika se da si bio. Prevruće.
U snu je to bilo iznenađujuće organizovano i lijepo.
Onda mi je na pamet došlo zašto ne mogu, razloga komada dva. Pik jor pojzn, ne znaš koji je grđi.
Trebao sam prošle godine ići. Vazda godinu kasnim. Ja kad zakasnim ja zakasnim muški.
Mislim da je san i želja da idem alarm mozga da gubim razum u ovoj kući.

Bar da jedan razlog zašto ne mogu nije eliminatorni.

15.07.2018.

M.D.J.

Žao mi je što nisam sastavio Top 10 govnjivih izjava za prethodnih mjesec i po. Izjave o tome šta je nekima sasvim normalno tražiti i očekivat od mene da ja pognem glavu i složim se sa svim tim.
Po stoti put da krenem od sebe sa tim da ja sebe ne smatram najnormalnijim. Najviše zbog toga što ja od tačno trinaeste godine sebe samoodgajam. Ja nisam imao nikog od tog septembarskog dana do danas da mi kaže eh sine to ne valja, to nemoj raditi ili to valja, to tako treba. Bilo je vako: ti si sad odrasto, snađi se, život je sranje, kad zajebeš tu smo da ti nabijemo na nos, kad dobro uradiš i kurac nas zaboli, ko te jebe, lol.
Nemoguće je, bar meni, da ja samoodgojem imam razvijenu svijest šta i koliko očekivati od drugih. Uglavnom ništa, lol. Šta je dopušteno, ljudski tako reć', tražit a šta nije.
I onda ono mrtvo hladno izvali tako nešta i meni najdraže govance na tortu - ako ti to ne uradiš, ja ću se naljutiti na tebe. Krasni me kurac boli za tvoju ljutnju.
Šta meni tvoja ljutnja znači? Ništa.
Ne znam, emotivno proljevisat spram nekog i onda tražiti nešta ponižavajuće, degradirajuće, štetno itd. ne idu skupa. To je klasična zavala.
Onaj na koga ja nisam zagalamio iz sveg glasa i odvezo svoju poganu jezičinu da mu ja jednu čorbu serviram ne zna šta je gnjev pravednika i šta je 99% koncentrat potisnutog bijesa. Evo čekam da se plisaju da vidim koje će se upišat.Možda ja nisam normalan jedini a svi ostali jesu?

14.07.2018.

Waste.

Postoji gora stvar od biti treći točak - biti peti točak.
Da bude stvar gora jedan od probranih točkova nije fizički bio tu nego u viber obliku što nije ostale sprečavalo da se druže sa njim u zajedničkom chatu. Njih troje sjede i tako se dopisuju, gigolje, interne šale, ti sjediš i et.
Od svih supermoći najviše bih volio da se mogu teleportirati. Valjalo bi.

11.07.2018.

sfhfdgjkf

Da mi se vratiti u prošlost da par vas ne upoznam nikad. Da taj dan ostanem kući i gledam Pričera, heklam, brišem laminat, bilo šta sem da izađem vani. Sve bi bilo drugačije i samim tim bolje. Drastično bolje.

06.07.2018.

Mendokuse."Trebaš meni." - rečenica stoljeća. Još samo malo. Samo malo.

06.07.2018.

Old Man Jack

Smatram da je čovjek mlad sve dok može sebi reći - neću uradit ovo više ikad , neću uradit ono više ikad, bu, kme, tugi, plaki.
I onda uradi opet jer je mlad, lud i brz. Sve dok si labilan karakter i pun elana da se u jedne te iste stvari upuštaš - ti si ustvari mlad i pun života.
Onog trenutka kad gore navedeno "neću" zamijeni "ne mogu" e onda počne silazna putanja u đuturume. Ne mogu je kraj svega.
Nije moja nafaka. Idi dalje. U nekim drugim stvarima će biti.

02.07.2018.

Gucci Gang

Inducirat samom sebi komu i ćao đaci.
Vidimo se u drugom životu tj. augustu, lol. Juni dvijeiljadeosamneste je bio specifičan mjesec tako reć. Specifičan da je zajebo septembar. Septembar nije lako zajebat.
Gucci gang, gucci gang, gucci gang, gucci gang, gucci gang, gucci gang, gucci gang

01.07.2018.

Boom, roasted.A paranoid schizophrenic walks into a bar...
<< 07/2018 >>
nedponutosricetpetsub
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Zar iko klika ovo?

...
Is it the scars? Do you wanna know how I got them? Come here. Hey! Look at me. So I had a wife, beautiful, like you, who tells me I worry too much. Who tells me I ought to smile more. Who gambles and gets in deep with the sharks... look at me! One day, they carve her face. And we have no money for surgeries. She can't take it. I just want to see her smile again! I just want her to know that I don't care about the scars. So... I stick a razor in my mouth and do this...to myself. And you know what? She can't stand the sight of me! She leaves. Now I see the funny side. Now I'm always smiling!

MOJI FAVORITI

BROJAČ POSJETA
342544

Powered by Blogger.ba