A paranoid schizophrenic walks into a bar...

Wubba Lubba Dub-Dub

01.05.2018.

Jack strikes back.

Fuliš prvomajsko rakijanje sa famElijom i misliš da te zovu da pitaju avaj jesil dobro, jesil bolestan, jesil umro? Wrong. WRONG.
Ako ti ne dođeš ko će MENE/NJEGA/NJU/NAS da vozi poslije kući? Ono treba nam levat što će sjedit na plus četvadeset, znojit se ko krme i jest bestilj dok je nama dobro. Što nam kvariš ćejf? Što misliš samo na sebe?
Gospod reče: O, vjernici, u opcije smartfona ikonu u obliku aviona da metnet jer, uistinu, ta opcija vas štiti džahila iz familije.
Gospodova je zadnja jelda?

Neki dan sam se igrao ganje (ganje kao ganjati nekog) sa djevojkom u tramvaju a da to nisam znao. Zadala se ona a ja kontam može li mene u trajvanu i redu u bingu zaobić neki frikšou.
Još kad sam krenuo izać dobaci mi khum - šaljivdžija "ostade ti treeeeeba paša hehehhe". Da mu nije dobra dobra je hahahahaha al dabogda je oženio kume i dabogda se probudio sa nožem u leđima kao poklonom svoje lude supruge.

Osjećaj kad prođe 18 mrtvih sajmova mrtve knjige da dođe ono što si tražiJo.
Mislim hajd nisam studirao ekonomiju nit sam išao u srednju ekonomsku pa ne mogu previše da serem. Struka je struka ALI ako ja na jednom sajmu metnem Aliju mrtvog, kamasutru, majnkamf, historiju srba, ilahije, Mešu i Bukovskog i ne prodam ništa, fala kurcu, za očekivat je da drugi put ne metnem pet redova tih istih stvari. Logika neka.
E al nema one Muškarci vole kučke niđe. :D

Nije površno imati fizičke zahtjeve koje partner mora da ti ispunjava.
Međutim tanka je linija između imati vlastite preference i ismijavat nekog što ih ne ispunjava. Prvo si čovjek, drugo si šupak. Manji su šupak ako pustiš da tebe rousta neko istom mjerom mada takvi ljudi ne postoje. Bar ga/ju ja nisam sreo.
Ev gledam na fejsu ona i jaranica se "smiju" niskim muškarcima. Hehehe vidi što je mali heheh.
Prva je hodajuća pritka i noge su joj toliko krive da može kosit žito dok hoda a od druge sam vidio trandžu koja je ženstvenija. Kad ih spojiš trandža opet bolja. Još kad laprdala otvore naći Cukenberg im zaključo statuse na single doživotno. Pred senatom zemlje amerike reko mene ubijte ja im statuse ne mjenjam.
Eh jelda da je ružno kad te neko rousta tako? Naravno da jeste.

A paranoid schizophrenic walks into a bar...
<< 05/2018 >>
nedponutosricetpetsub
0102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Zar iko klika ovo?

...
Is it the scars? Do you wanna know how I got them? Come here. Hey! Look at me. So I had a wife, beautiful, like you, who tells me I worry too much. Who tells me I ought to smile more. Who gambles and gets in deep with the sharks... look at me! One day, they carve her face. And we have no money for surgeries. She can't take it. I just want to see her smile again! I just want her to know that I don't care about the scars. So... I stick a razor in my mouth and do this...to myself. And you know what? She can't stand the sight of me! She leaves. Now I see the funny side. Now I'm always smiling!

MOJI FAVORITI

BROJAČ POSJETA
342547

Powered by Blogger.ba