A paranoid schizophrenic walks into a bar...

Wubba Lubba Dub-Dub

10.04.2018.

Curse.

Definitivno vjerujem u prokletstva i proklete predmete. Sve donedavno sam bio skeptičan al zajebi to. Te stvari itekako postoje, Vjerujem jer sam imao dodira sa jednim. Ko ona Anabela samo što je naša Anabela od mermera i čelika. Sto od mermera. Naći ne mora on drndat tanjire i šerpe po kući ko Anabela da osjediš ko Tale dovoljno je da se nađeš u blizini istog da na njega padneš ili se sapleteš i tu ti je doviđenja. Logično objašnjenje bi bilo da je to slučajnost i rezultat hadaljizma pojedinca al kumašine ne može svako ko mu je prišao biti hadalj. Po mojim podacima osakatio četvoro do sad mada brojka je sigurno veća. Tu spada i moj lik i djelo.
Tačno sam mogo od onog mermera dva nišana da napravim za ljude pale u borbi sa drevnim prokletstvom mermernog šejtana.
Dođe slika na vimber danas na kojoj ga je zadnja žrtva skrhala u sto komada. Čizi holivudski film gdje dobro pobjedi.

Odavno nisam imao dodira sa porodičnim kultom mazohizma. Sav sam se ozario od sreće zadnjih dana. Pišnem u gaće od zadovoljstva. Stvarno sam bio rahat mjesec-dva.

Jebo vas instagram.
Istini za volju vidio sam nešta što me nako nasmijuljilo.

Da se ja pitam, a ne pitam, kad čovjek ode u penziju treba mu ko u Sudiji Dredu dat pušku, ranac potrepština i nogu u guzicu nek preživljava ko Medo Gril.

A paranoid schizophrenic walks into a bar...
<< 04/2018 >>
nedponutosricetpetsub
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Zar iko klika ovo?

...
Is it the scars? Do you wanna know how I got them? Come here. Hey! Look at me. So I had a wife, beautiful, like you, who tells me I worry too much. Who tells me I ought to smile more. Who gambles and gets in deep with the sharks... look at me! One day, they carve her face. And we have no money for surgeries. She can't take it. I just want to see her smile again! I just want her to know that I don't care about the scars. So... I stick a razor in my mouth and do this...to myself. And you know what? She can't stand the sight of me! She leaves. Now I see the funny side. Now I'm always smiling!

MOJI FAVORITI

BROJAČ POSJETA
320042

Powered by Blogger.ba