A paranoid schizophrenic walks into a bar...

Wubba Lubba Dub-Dub

02.04.2018.

Pošle žene da farbaju jaja....

Trebalo mi je pola sata da skontam je li danas Uskrs ili Vaskrs ili je to u isti dan. Ako nije što nije? Znam da se nekad nešta poklopilo ili se nije poklopilo ne znam ocam mog. Helem.
Metno ti U ili V pričamo o istom čovjeku i koliko sam ja na filmu gledo vaskouskrso je jedared, ne kako se kome ćefne.
Poslije se mogu zakleti da je neko na vijestima rekao da se bejbi džisus rodio na taj dan. Koliko ja znam to je krismis a ovom sam naziv kaže da je vaskrso. Koja fula jrne.
Ja sam vaskouskrs vazda zvao mini krismas ili bejbi krismas.
Ma ne mogu svoje da pofatam kamol tuđe. Još imamo samo dva. Vjerski praznici mi donose samo bol.

Saće izbori i izborne kampanje. Blago se nama.
Da mi je kako nabaviti vimber one seoske varalice Elona Musake da mene turi u jednu raketlu da orbitiram i pišam po sirotinji iz vasione dok ne prođe sva ta frtutma.
Jok ono ispalilo auto u svemir i čitav svijet svršava na to. Vau kako je pametan i napredan. Odo ga šerat i heštegovat i možda se dirati po spolovilu večeras na njega. Realno ukro ideju od Pere kojota i Tomiđerija. Nek me neko iz fan kluba prosvijetli šta ima tu toliko revolucionarno? Qme proguglaj prošle godine šta se sve korisno uradilo i izumilo leptejebo a niko ni mukajet o tome.
Vidi mene izmislio sam Vaskouskrs ili Uskovaskrs (izvlačit ćemo iz kinderjajeta kako će se zvat, to je najpoštenije, liga prvaka za džisusa). Pomirio sam dva pravca jedne religije, riješio budalaštinu staru koliko već stotina godina, bejbi Džisusu sam uštedio jedno čudo da ga iskoristi poslije zlu ne trebalo, uštedio raketlu i gorivo za istu za nešta fakat korisno, neko je dobio novo auto i nije mi firma bankrotirala LOL.

A paranoid schizophrenic walks into a bar...
<< 04/2018 >>
nedponutosricetpetsub
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Zar iko klika ovo?

...
Is it the scars? Do you wanna know how I got them? Come here. Hey! Look at me. So I had a wife, beautiful, like you, who tells me I worry too much. Who tells me I ought to smile more. Who gambles and gets in deep with the sharks... look at me! One day, they carve her face. And we have no money for surgeries. She can't take it. I just want to see her smile again! I just want her to know that I don't care about the scars. So... I stick a razor in my mouth and do this...to myself. And you know what? She can't stand the sight of me! She leaves. Now I see the funny side. Now I'm always smiling!

MOJI FAVORITI

BROJAČ POSJETA
320043

Powered by Blogger.ba