A paranoid schizophrenic walks into a bar...

Wubba Lubba Dub-Dub

26.03.2018.

I took a shot of cocaine and shot my woman down

Ipak postoje stvari na koje se ne može oguglati. Ko bi rekao.

25.03.2018.

Science created him. Now Chuck Norris must destroy him.

Haj da se osvijestim kulturološki i odgledam film što je dobio oskara. Onaj "Ja pastrmka, ti mutava, lele dunje ranke."
Kakva je ono zajebancija jbt. KONAN RAZARAČ je za ono Šindlerova lista. Još kaki sam film sa Čak Norisom poslije gledo ma hajte molim vas.

Nek je neko mene unezgodio za promjenu. Ne dešavaju se meni te stvari često. Te i još poneke što su išle u paketu.
Nije ništa ružno, naprotiv. Fina unezgodacija ako takvo nešta postoji.

Komšijin peso me mrzi iz dna duše. Nekad smo bili ko meso i nokat. Besjedili danima, ja riječ, on vau vau i tako. Mrzim i ja njega jebem mu mater i vlasnicu
Da hoće prekočiti ogradu nekad da vidi kako Di Kaprio dere međeda.

Tražio vježbu za khm khm jedan dio tijela i ide video čokoladni brat demonstrira jednu "savršeno laku i učinkovitu sa naglaskom na laku vježbu". Probo evo umal ne ostadoh ko rahmetli Hoking. Naravno manje inteligentan i bez kul kolica. Mene bi metli u civare i namazali ionako ženske trepavice tintom pa piši trepavicama šta ti treba. Može se crni brat zajebavat sa onim vježbama cijeli dan kad il živi od socijale il leži u njihovom ekvivalentu kape doma.

Treba mi neko da naučimo Boratov ples. Ne mogu sam plesati.

16.03.2018.

Naslov posta (do 255 karaktera):

Jednom u sedmici napravi ručak i odmah se pretvori u tetku Zilhu jbt. Spuca socijalu ko da je kopo lijehu za krompir a ne ogulio dva.

Mislim da nisam jedini koji misli da se neke stvari moraju završiti jer eto dotrajalo. Ran its nečural kors. Nečural kors u ovom slučaju je pizda lijepa materina.

Svaki put kad vidim nečiji broj vamo na vimberu da mi se javi najradije bih progutao telefon cijeli da me ona baterija dezintegriše iznutra.
Isto važi za "gdje si, šta ima, kako si > trebaš mi" razgovore.

Mislim da sam prvi put u životu u dobričas vidio gdje griješim prije nego sve ode predaleko. Hooray for me!
Svakog dana u svakom pogledu sve više napredujemo.

15.03.2018.

Circle of life.

Ljudima kad krene u životu onda im niko i ništa više ne treba. Šta će ti iko kad je sve divno i krasno? Pogotovo oni levati što su bili tu kad su kola išla nizbrdo. Tako ti to ide u životu.
Aaaaaaaaaaaali zato kad opet krenu kola nizbrdo, što je neizbježno, tugy plaky eto ih u toplo naručje jer je svijet tako okrutan a ja sam tako mali i beznačajan hnjo hnjo.
Do sljedećeg uspona.

Mislim pozitivno o sebi jer sam vrijedan, jer se ne zajebavam, jer sam small kitty, warm kitty, little ball of furr.

Organizam me časti za 25 kihanja ujutru i frtalj funkcionalnog plućnog krila naveče. Govorio ja da je čovjek sam sebi najveći neprijatelj. Osim žena. Žene su ženama vuk. Niko se ne mrzi ko žene međusobno.
Još mi konji kad stanemo između njih...

12.03.2018.

I want it.

Hoću da odem na ovo mjesto i da umrem. Eto.

10.03.2018.

Immortal.

Kažu metni morsku so u salatu zdravije je. Jes kako nije.
Bolje da sam metno zdjelu pod grtalicu da mi one komunalne riže naprska. Hem tvrdo, hem slano, hem džaba. Ovu "morsku" platim i izbije mi plombu.

Do idućeg osmog marta ima da uzgojim i zaledim bilion ruža s ciljem da ih utalim po povoljnoj cijeni. Naši muškarci se svojih žena, djevojaka i sajd bičz sjete samo taj dan. Čisti profit. Ima da preplavim tržište ruža ko đaomi telefona.

Ako postoji nešta što se zove muški pms, a postoji, mislim da me prošao jedan od jačih. Ne znam što sam pizdio ovako u zadnje vrijeme mimo mojih classical Jack ispada ljutnje.

Mislio sam da nikad neću to reći al neka sunca i proljeća. Neka najviše iz razloga da iskašljem ovo loženje što se nataložilo u plućima. Od borovine iz Fukušime do godišnjeg seta guma za Formulu 1. Loži ova stoka i umrle svoje ocam mog.

Dženifer Lorens me razočarala izjavom ko niko u životu eto. Ja sam momak slomljenog srca i to nije smiješno uopšte. Dženifer je bila moja nada, utjeha i spas a sad je...pa glupa. Helem, rekla kao seks joj se ne sviđa jer je ćuna prljava a ona ne voli bakterije i tako to. DŽENIFER srećo i nesrećo ja ne bih bio sebičan ljubavnik u tvom slučaju a ćunu perem češće nego ruke. Odlazi iz mog života.

Koji je fazon što me ljudi ispituju osjećam li se staro? Po pravilu likovi mlađi godinu od mene ili oni što im je četeresnica sutra. Jbt nemam još triest godina na papiru a i da imam muškarci sporije stare svakako. Muškarci moje famElije pogotovo. To je neuništivo leptejbo što stariji to jači. Ko vampiri.
Još kad obrijem bradu ma hajte molim vas, puter. Ja ću se osjećat mlad dok mi se bude mogao dizati. Čim bezimeni heroj stotinu bitaka ne bude mogao da "izađe iz rova" može mi i sve ostalo otkazat komotno. Ko Hin jebe biću zauvijek mlad ko Mel Gibson u istoimenom filmu. Eto sad mi se gleda.

03.03.2018.

.....

Nemam riječi.

02.03.2018.

And I'm floating in the most peculiar way tntntn

Svaki dan debela mačka doguzelja na terasu da me ljubne (pravo ljubne hihi), pomazimo se, pohavlja šta joj iznesem i odguzelja svojim putem. Naš mali ritual.
Volim ja tu loptastu, neurotičnu, oportunističku nakupinu krzna, kandži, sala i mačića. Ona me bar u kontinuitetu čini sretnim takva kakva jeste.
Bar je svoja.

Ima jedna gadna pojava na blogu. Inače rijetko čitam šta drugi pišu jer me eto ne zanima ali ova pojava je baš ono odron. Zovite me Džadži Džek.
Sad kad sam probao ima neko pritajeno zadovoljstvo u moralisanju jbt. Mada radije bih testise u nutribulet turio nego cijeli život moraliso okolo. Moralisti su mi na drugom mjestu šit liste.

Iznio teg sa balkona mal moždanu emboliju nisam dobio leptejebo. Nijedna me zima nije ulijenila i umrtvila ko ova. Prije inekako kad gaziš po snijegu i bljuzgi satereš se sav do marta ti budu listovi ko zadnjem veznom.

Uskrso jutros kaže babo eto ti frizure ko Dejvid Bauvi birvatkile. Kontam ti znaš ko je on jbt jednom mu u životu našu omot kasete Pink Floyda a unutra NARAVNO kaseta Šabana daaaaaaaaaaanima te čekam da skinem ti s kose pahulje sneeeeeeeeeeeeeeegaaaaa tntntn.
I jest slijepila mi se kosa preslikan Dejvid. Samo ja nemam heroinski upale obraze i imam brizlu ispod vrata ko spojler mi stoji. Raspad sistema.
Doduše imamo iste plave oči i pogled razdragane, prijateljski nastrojene i vesele osobe.

01.03.2018.

Modalni.

Nije interesantno nekom reći that's what she said ako ne zna beknut engleski. Izostane onaj osjećaj gadosti na njihovim licima. Nije to to.
Ozbiljno kad me pita hoce li (med je u pitanju) progutati ili držati u ustima da sisa šta drugo reći? Budi pametan eto.

Svako ko koristi izraz da vrši veliku/malu nuždu ne može pričati sa mnom više.

Između morati i htjeti je apokaliptično velika razlika pogotovo u međuljudskim odnosima. Mišljenja sam da to treba djecu prije slova i brojeva naučit. Ko to ne savlada, trend veli da tanko to većini ide, neće cvjetati cvijeće u tvoje predužeće. Trebaće im više nego diploma iz Travnika. Bez uvrede travničanima i čankama.

Ovo prerasta u ozbiljnu stvar jbt. Mislim da se više neću ni šaliti na račun toga ono šalom da razbiješ napetost. Možda ne bude više in d nekst epizoud of voking ded. Ostaće samo "ded" hahaha eto mala šala opet.
Pazi šta želiš.

A paranoid schizophrenic walks into a bar...
<< 03/2018 >>
nedponutosricetpetsub
010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Zar iko klika ovo?

...
Is it the scars? Do you wanna know how I got them? Come here. Hey! Look at me. So I had a wife, beautiful, like you, who tells me I worry too much. Who tells me I ought to smile more. Who gambles and gets in deep with the sharks... look at me! One day, they carve her face. And we have no money for surgeries. She can't take it. I just want to see her smile again! I just want her to know that I don't care about the scars. So... I stick a razor in my mouth and do this...to myself. And you know what? She can't stand the sight of me! She leaves. Now I see the funny side. Now I'm always smiling!

MOJI FAVORITI

BROJAČ POSJETA
320042

Powered by Blogger.ba