A paranoid schizophrenic walks into a bar...

Wubba Lubba Dub-Dub

28.02.2018.

Look at this awful expanse of misery.

Oće da zamjeni internet fiksnim telefonom i sad mi kao treba da imamo dubokoumnu raspravu oko toga. Plusevi i minusi. Krug 69 zajeda.
Kume što se mene tiče počni da sadiš usjeve, kopaj bunar (što se i isplati, lol), odjavi struju, liječi se maslačkom i sladićem bmk. Oće fiksni teljefon da zove zavičaaaaaaaaj da pita stoji li mu stara kuća još i te nostalgije neke. Ne mogu se sa ljudima raspravljati tj mogu al neću.
Vazda se sjetim onog brata sa Slučajeva X kad ga pitaju nešta u smislu bil on na uslovnu na šta on odgovori iskreno ne bi jer se ne može raspravljati sa ljudima. Inače ubio dvoje hladno.

Zadnjih par dana se ubilo za gledanje Top Gir specijala i tajm vel spent. Bilo je dobro i opuštajuće. Čime ću drugo kad drugovi nađu djevojke i ko da te bog nije stvorio više. Da smo tinejdžeri pa da nam je vagina nešta sveto, ko što jeste u tim godinama, pa hajde muško sam i prošao kroz to nego haman mator kenjac da zaboravlja raju tj. MENE. Ne smije se to u godinama radit. Haj ako se uzmu na kraju ne bilo mi žao.

Sa druge strane ko bi rekao da će mi ovoliko prisjesti nešta što (meni) donosi sreću i zadovoljstvo i nešta u čemu sam poprilično dobar? Školska definicija prisjelog. Hoće to kad se misli stvarima koje nisu za razmišljanje. Pamet u glavu.

Cijeli dan u nosu osjetim sirće. Da sam salate kakva pravio al jok nisam ni ručka napravio. Na kraju je ispalo bolje da jesam.
Pojeo sam nešta za šta nisam siguran kako se glasalo prije smrti. Mukalo i meketalo nije. Skakalo? Možda. Visilo sa grane? Ne vjerujem iskreno. Lajalo? Nadam se jebeno da nije. Bar da sam zelene salate sa litrom sirćeta stuko.

16.02.2018.

The Dark Side of the Moon

Koliko bih volio da sam se mogao ispričati večeras a nisam. Nije da nisam mogao koliko nisam hOtio jer eto znam kako to poslije ide. Da mi je obraz više nalik đonu gojzerica na mojim stopalima ili da ne pamtim sve ko slon možda bi i moglo to proći.
Nije da mi nekad ne dođe da se otvorim maksimalno. Ono skroz na skroz pa nek ide život. Zadnje zdravstvene nepogode su rezultat baš toga. Ako lažem ja, a lažem, krv i urin ne lažu.
Volio bih da mogu. Volio bih da znam da ću se bolje osjećati nakon toga. Volio bih ja puno toga. Volio bih frtalj svoje "to do" liste da ispunim.
Volio bih ja puno toga.

Opet mi je nadošao osjećaj da pobjegnem negdje sa kurjacima i mečkama da noći bdijem. Osjećaj koji prethodni nečem drugom. Nečem drastično gorem.
Osjećam ga kako grebe da izađe na površinu. Osjetim i čujem.
Vidjećemo šta nekst epizoud of voking ded donosi. Gad help mi.

13.02.2018.

Ko ne voli karanfile, ne treba ni da živi.

Vratiću ti za ovo kad-tad. Nisam nikom ostao dužan u životu pa neću ni tebi.
Jebaću ti majku.

Promijenit ću ime u Bili Piton. Nije važno što.

A paranoid schizophrenic walks into a bar...
<< 02/2018 >>
nedponutosricetpetsub
010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728

Zar iko klika ovo?

...
Is it the scars? Do you wanna know how I got them? Come here. Hey! Look at me. So I had a wife, beautiful, like you, who tells me I worry too much. Who tells me I ought to smile more. Who gambles and gets in deep with the sharks... look at me! One day, they carve her face. And we have no money for surgeries. She can't take it. I just want to see her smile again! I just want her to know that I don't care about the scars. So... I stick a razor in my mouth and do this...to myself. And you know what? She can't stand the sight of me! She leaves. Now I see the funny side. Now I'm always smiling!

MOJI FAVORITI

BROJAČ POSJETA
342547

Powered by Blogger.ba