A paranoid schizophrenic walks into a bar...

Wubba Lubba Dub-Dub

05.01.2018.

You know, it's in moments like this that I think of my father's last words. Which were: "Don't son, that gun is loaded!"

Gledah sinoć, sanjah jutros da sam u Ketfiš emisiji. Maksuz došli u nas u Bosnu. Nismo se obrukali skupo suho meso smo izvadili, inače ne dajemo skupo gostima kojih svakako i nemamo, da se ljudi pogoste.
Ja mislio da se dopisujem sa onom bezizražajnom lopatom iz Tvajlajta. Mrsko mi guglat i mozgu mrtvi od svih žena đe nju nađe jbt? Ustvari se dopisivao sa mješancem Rokstedija i Bulbasora i sad oni meni govore na pokušaju našeg jezika: ti džek biti fina i civilajzd, ti biti bolja osoba.
Sve ono što ja mrzim da mi se kaže. Tjeram ja njih i nju u pizdu materinu, pita me jedan kako prevesti phizda mathjerina i eto. U principu smiješan san.

Gleda mi čizi film B-kategorije.

Koliko sam ja u poređenju sa drugima prazna ličnost. Svi imaju nekog-nešta, neke želje, strasti a ja sa druge strane tabula od Raze. Ima i do tog što ja godinama balansiram između biti i ne biti.
Nekako mislim da će svi dobiti većinu onoga što su zamislili/zacrtali u životu dok ću ja biti "onaj ludi". Naravno svo vrijeme pričam o nematerijalnim stvarima. Tu ću se snaći, nije frkson. Mada eto sad da me pitaš šta bih - ja ne bih ništa. Na stranu što ne smijem usta otvoriti da se neko ne javi hnjooooo šta ti hoćeš, šta kukaš hnjoooo e jebaće hnjoo nekom mater uskoro. Oću ocam mog eto.
Hoću u idućih mjesec dana da me ne zajebavaju i da obavim ono što moram da obavim sa 100% uspjeha i ćao đaci. I to mu ga dođe materijalno :D
Možda sam zato sanjao onu krampu iz Tvajlajta jbt? Našla krpa zakrpu.

05.01.2018.

Ever notice how you come across somebody once in a while you shouldn't have fucked with?

Šuti. Ponavljaj. Šuti. Ponavljaj.
Ovo će baš teško da bude. Bilo bi puno lakše da...
Zaboravi

A paranoid schizophrenic walks into a bar...
<< 01/2018 >>
nedponutosricetpetsub
010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Zar iko klika ovo?

...
Is it the scars? Do you wanna know how I got them? Come here. Hey! Look at me. So I had a wife, beautiful, like you, who tells me I worry too much. Who tells me I ought to smile more. Who gambles and gets in deep with the sharks... look at me! One day, they carve her face. And we have no money for surgeries. She can't take it. I just want to see her smile again! I just want her to know that I don't care about the scars. So... I stick a razor in my mouth and do this...to myself. And you know what? She can't stand the sight of me! She leaves. Now I see the funny side. Now I'm always smiling!

MOJI FAVORITI

BROJAČ POSJETA
342551

Powered by Blogger.ba