A paranoid schizophrenic walks into a bar...

Wubba Lubba Dub-Dub

31.10.2017.

He Who Walks Behind the Rows

Djeca kukuruza je jedini film koji me plaho plašio kad sam bio mal i plav i više ličio na curicu nego na dječaka.
Kad nadodaš na to da sam horore gledao još dok sam u krevet pišao ima tu dodatnu težinu. Baš je jezu stvarao nekakvu.
Danas se horor filmovi svode na to da ti nakav duh hekne komodu punu tanjira iz čista mira i eto ti se prepo. Nije to fazon kume. Može i Otac na službenom putu biti horor da Malik, Malik na govno nalik svako malo hekne vitrinu kamenom.

I meni su svašta dali da gledam kad sam bio mali jbt. Nisu se nešto ni sekirali puno.
Mene dušu bilo stid gledati kako se ljubu i grlu na filmu a vamo gledo kako razapinju čovjeka na pravdi boga.
Jel Helovin ili nije?

30.10.2017.

You’re a kite dancing in a hurricane, Mr. Bond.

Kevin Spejsi prizno da je gej. Dobro jutro Kolumbo. Moj ga babo skonto prije des godina. Ima čovjek urođeni talenAt da prepozna gej personu.
Sjećam se ko da je juče bilo kad smo gledali Kajzera Sozea i veli babo miči mi ovog sa televizora vidiš da je peder. A ja na to velim ne barći daljinar dobar film ba. Ako sam ja mogao filmografiju Stivena MRTVOG Sigala odgledati sa tobom možemo i Kajzera oćejfiti.
Homoseksualnost i balkanjerosi. Od dva brata djeca.
Kontam da mu kažem da je i Stiiiven gej. Da mu pojebem koncepciju. Možda in d nekst epizoud of voking ded.
Sad mu šapućem na uho "Hail Hydra!". Moram ga nečim zajebavati.

Probo sam Henesi. Čisto da se seljak može pohvalit da je nešta plemenito kuso.
Otrov dede mi. Sa onim se kamenac sa kade skida koliko je grdan. Čim to crnje reperi havljaju ne mre valjat nikako.

Nađem u kući par stripova Zagora Te Neja - DUHA SA SEKIROM, Teks Vilera, Alana Forda ejoj moje radosti. Ne znam šta da si mi dao ne bih se onako simpltonski nasmijao. Pogotovo Alan Fordu.
Pišam se ja na njihove marvele i disijeve.

Jesam ja katastrofalno loš kad trebam prepričati nešta što se desilo. Još kad mi kaže de detaljno bolje mi šamar sveži. Ne umijem. Mogu u kratkim crtama, maštu i finese tebi ostavljam.
Kad malo bolje skontam to nam je familijarno.

Najmijegore bilo kad su me gonili de svojim rođacima kemiju objasnim ma popadaše djeca u srednjoj. Nije meni mrsko nego ono neće teoretski dio da nauči i pričo ja njemu/njoj ili magarcu isto ti ga dođe. Isto ko da brojeve ne znaš a hoš integral da riješiš. Riješićeš da ti ne kažem šta.

Moj krvosrodnik i linuks. Ko što bi reko englez: never gec old.

30.10.2017.

1000

Jubilarni 'iljaditi post.

Drugari smo petnes godina i neće da kaže ime djevojke. Neće da prizna da postoji ikako.
Nije da mahalam ali ako nam 90% besjede spadne na njegovo tipkanje na telefon hoću bar ime da joj znam. Nije da sam pitao prima li ga u dupe, voli li zlatni tuš ili šta meni padne već na pamet. Da mi je bivša pa da se zbog tog stidi pa inekako.
Nije da bi mi i to smetalo koliko mi nepovjerenje smeta. Rođeni rođak, polubrat, mi se jedared pohvalio kako mi je jebo bivšu i to pun sebe jbt ko da mi je život spasio kako je ponosit bio.
Da je bar kakva treba bila nego parmak.

Želudac mi ima pms. To je ono imaginarno čime nas žene zajebavaju. Čas je gladan, čas je sit, čas je opet gladan, čas mi muka, čas kiselina, čas baza, čas opet muka, čas najradije bih ga plastičnim zamjenio da se rodim opet.

Stran je koncept da sam i ja ljudsko biće. Da imam svoje želje, snove, nadanja, porive, strahove, bolove, stvari koje volim, stvari koje ne volim. Stran toliko da je opšteprihvaćeno da ja takvih stvari nemam u sebi. Mada, jebe se i meni više šta je opšteprihvaćeno šta nije. Bolje je tako.
Realna je mogućnost da će nekad doći trenutak kad budem težio tome da budem/živim sam. Da konačno ostanem rahat sa svim tim silnim stvarima koje ja ustvari nemam.

29.10.2017.

In throes of rage, I shall hone my craft.

Dosta je bilo.

27.10.2017.

Molimo unesite naslov vašeg posta.

Da me večeras nisu zvali kuko bih kako me ne zovu. Sad kad me zovu meni mrsko ići. Pretjerano i ja serem nekad. Generalno mi se MOŽE ugoditi sa rijetkim prenosima ko što je ovaj.

Vele nam gospodari naše sudbine more bit da se ukinu redukcije vode sa naglaskom na MORE BIT tj. zavisno od situacije.
Da vam Jack to prevede > ako vam u općini ne pobjedi ezdea nećete je imat nikako. Šlus.

Bude mi milo kad mi se neko javi nakon godinu-dvije ono nako. Samo da vidi šta ima i da ja vidim šta ima kod njega. Ja riječ on/ona riječ, razmjenimo iskustva i ćao. Drago mi je čuti da je nekoga krenulo, da mu sve ide i tako. Još draže mi je kad se mene sjete mada realno ne bi trebali.
Od svih naroda i narodnosti sa Dalmatincima se najbolje slažem i nekako su mi najdraži kroz život bili. Gospe im šta mi rade?

Dvije stvari su u životu sigurne. Smrt i da ću se svako jutro, do proljeća, iskihati ko životinja. Ha ne znam jel mi preko noći mali gremlini ili goblini sipaju biberče u nozdrve zrno po zrno ili šta se ovo dešava. Podbuhnem izjutro ko tijesto za uštipke. Sad mi se jedu uštipci. Nema niko na svijetu više nutele i karamele od mene a da palačinaka i uštipaka nema za lijeka.
Znao bih napraviti ali mi je mrsko. Ne zajebava mi se oko šporeta ovaj mjesec. Dobro, 3-4 mjeseca.

Ovo mi treba.

24.10.2017.

Lion of the Republican Guard

Popi mi babo mozak na kapilar. Zakovala mu vremenska prognoza na fajfonu na 19 stepeni i ne mrda. Što se mene tiče savršeno dobro radi. Devetnes stepeni i sunce je moje drugo najdraže vrijeme. Tačno mi bude toplo oko srca kad vidim na displeju.
Eno pali Siri kae ja ću njoj reći i oni će u eplu meni popraviti prognozu. Hajde de. Ko te gonio onolike novce da skršiš na fejfon jbt. Dva đaomija mogao uzeti raznih vremenskih prognoza da ima ali jok. Prije sidu nego selo išćerat iz čovjeka.

Prešao sam sa jedne šolje na dvije šolje kafe dnevno. Neka me potreba vuče.

Neopisivo je dobar osjećaj kad očekuješ red do Ilidže, a jedan jebeni šalter radi, kad ono nigdje živa roba. Danas je bio lijep dan nevezano za vrijeme.

Neki dan je u nama dalekoj i nepoznatoj Siriji pogino čovjek kojeg sam ja smatrao prototipom idealne muškarčine. Živio kao muškarčina i skončao kao jedan. Da mene pitaš kakvo treba muško da bude i kako život da proživi eh imate ovog čovjeka, tako i tako. Ljudina.
Rahmet mu duši.

23.10.2017.

NILF

Svaka koja iza zuba ostane je zlatna.
Imamo u mahali konu za kojom su balili, i još bale, muškinje svih doba. Nije kakve konkurencije imala ali nećemo se lagati da je zgodna jeste.
Fazon je što ove džukele skakuću oko nje a ona ništa. Skreše ona sve u startu.
Svi sem mene. Jesam, ja sam specijalan. Mene kad je počeo pubertet da drma stariji i iskusniji od mene su me prosvjetlili u dobričas da je u tom životnom dobu, po pitanju žena, bitniji kvantitet od kvaliteta. Kvalitet dođe kad dođeš do finih para, auta i stana. Grubo zvuči al je tako.
Ja svoje hormone i potenciju da trošim na nešta od čega, realno, neće biti ništa nema logike jelda? Kvantitet je dobar i po pitanju sticanja iskustva pri tome ne misleći samo na bezobrazno nego na muško-ženski odnosi. Bez toga si najebo u životu.
Nego, kona. Skida ona sve sa one stvari sem mene. Joj kad se mene sveže ispita me naći o svakoj od devet tetki pojedinačno. Meni loše ba prvo što mi se ne priča sa komšilukom. Drugo, vazda me ufati kad se meni prijeDe nešta iz granapa tipa kiseli kupus i ono razveže priču a meni rasol miriše pod nosom. Treće, jednom me dovela u nezgodnu situaciju radi koje mi je sad drago što se desila. Treće otpiši neka ga. :D
Jebo majku što je žensko naopako. Sad bi neko reko da je ignorisanjem navlačim, uspješno heheh, a nije ocam mog. Moje namjere su dobrosusjedske. Eto ona ne može da odoli mom šarmu i plavim okama hajte molim vas. Da je naopako žensko to jeste.
Još svaki papak što naiđe pita "aaaaaa alahm mog kako ti sa njom pričaš djecem moje mene neće pozdraviti" otkud znam buraz. Babo sa druge strane pita guzim li ja to i što ne? Mislim da je babo skonto šifru za kanale sa pornićima i da se edukuje spram njih. Ono dođe komšija kod kone da je pita imal u nje vode i sve se završi na obostrano zadovoljstvo tako da zaborave na vodu. Ima vlažnih maramica.
Hajd da je jednom nju pitam nešta reko kako bračni život čujem da si u taj pakao uplovila kae ona rastala se ja u rekordnom roku. KRINDŽ. Ne bi joj pravo što je to pitah. Gdje neće. Nije mi zahatarila ako ništa. Nisam imao nijet da joj prst u oko gurnem, nisam šupak. Terorista jesam, šupak nisam.
Taki sam da mi bude osobito krivo kad nekog iz nehaja tako ujedem.
Fina je nekakva. Nek je živa i zdrava.
Pito me babo nakon godina i godina ignorisanja kako bih ja to nešta uradio, kako bih ja postupio da sam on itd. Ne mogu da vjerujem da je došao taj dan jbt. Mislio sam da neće nikad doći.
Naravno da sam odgovorio da ja ama baš ništa ne znam, ti si stariji i pametniji, ti sve znaš mene ništa ne pitaj, nemoj da ti se ja petljam.
Dobio sam odgovor da se jebem. Iz tvojih usta u božije uši babo.

23.10.2017.

Bič es niga.

Fali mi pet postova do 'iljaditog posta zbirke gluposti što sam napisao ovdje. Jbt na šta sam ovoliko života spičkao.
A nije mi žao. Kad se sve sabere i oduzme neka bloga. Nek poživi još sto godina. Više je dobra nego lošeg iz njega proizašlo.

Reko sam babi ako bude ko svoj otac tj. moj deda neće to na dobro izaći. Nema od te priče ništa. Iz fundamenta da obrati pažnju na ponašanje.

Joj kuke i motike na ovog židova što je prejebao, NAVODNO, pola holivuda jrne ko da su svi sa Marsa pali pa ne znaju kako holivud funkcioniše. Od hiljada i hiljada žena koje sa sela dođu tamo jedna će postati Anđelina, stotine će snimati porniće, ostalo se fata igle i ulice. To je tako kako je svijeta i vijeka.
Ne kažem da nije sniki đu degustiro novopridošle glumce i glumice ali da je svih milion vala nije. Fale još Čombe i Faruk da kažu da je i njih dirko.
Evo ja ću priznati da me Dženifer Lorens zlostavljala i pritom bila veoma gruba i vezala me i svašta nešta još. Prodajem intervju. Čru stori.

Da hoće proći ovo nešta što ne znam šta je ali boli i smeta i ne znam čime da ga se trajno riješim sem intervala od par sati rahatluka. Isto kad ti se nešta jede, a ne znaš šta, plus bol i prateći asortiman negativnih osjećaja.

15.10.2017.

Cringe

Kontaš da će se sve lijepo završiti, sjedneš u topao tramvaj, revizora nema i onda vidiš da se treba pored tebe igra sa 3 iskorištena kondoma.
Melja ih po rukama, mućka, promulja po ustima i FLJAS zaljepi Hin sebi na čelo tako da se čuje onaj šljapkasti zvuk. Gust sadržaj valjda.
I eto. Fino je bilo.

15.10.2017.

Ape alone weak, ape together strong.

Babo mi liči na ovog zadnjeg Džejms Bonda. Što se čontare tiče naravno ne isklesanog tijela i visine.
U čontari su isti. Čontara je glava ko ne zna.
Što se tiče žena i tu su isti. Možda je rođen stim a možda je mejbelin.
Mogli su mi baba unajmiti ko kaskadera za scenu u filmu kad Bond ono grohne od rakije i masne hrane da ne harče sidžiaj džaba. Ne bi tražio puno para.
Kako u svakom Džejms Bondu kad im prijeti smrtna opasnos vazda odvoje vremena da se jebu ali ono kvalitetno. Ne da je načuturi preko prvog hastala nego ono sa uvodom, predigrom i tuširanjem. Ne mre bez tuša nikako. Jebo majku ja se sa ženama ne mogu tuširati a ne da radimo nešta tako složeno. Iskustvo mi kaže da žene vole vrelom vodom da se tuširaju dok ja volim da mi mlači. Čito sam negdje da ih to podsjeća na pakao iz kojeg su došle. Neka ih nostalgija vuče jebeš ga.
Probo sam jednom ladnom vodom da se tušnem naći prvi mlaz vode kad me pogodio u prsa srce mi se skupilo ko dječiji doplatak. Ne mre Džek dodaha da dođe leptejebo počeo paničit u kadi vlastitoj. Zamal nisam izrazito glupo umro.

Promijeniću prezime i ime u Kotomine Kirei. Eto zato.

Stalko sam zaštitnike pujda na fejsu danas. Imo nijet Mančesta - Luzerpul da gledam naći Ajvatovica interesantnija bila i ono meni Premijeršip najbolji ma mrš nego hajd da vidim šta ima u njihovom ataru. Iskren da budem kontam izaće mi slika onog mog pujde neko da ga je udomio ali et nema. To bi me jako obradovalo. Ozbiljno kažem.
Nego. Svakakvih degenerika ima ali rijetko koji degenerici imaju svoju grupu i to okupljeni u pozamašnom broju. Najjači su mi kad prijete oni će nešta nekom uradit, oni će se osvetit, oni djeluju iz mraka, oni su amoni, anoni, anmomini ojjjj živote vezni redu Sandrlenda zar je još furka jebat djecu uuuusta i mrtvu familiju nekom preko fejsa?
Da ne bude ja reko nek kaže ekspert za ove stvari. :D

13.10.2017.

Omae wa mou shindeiru.

Nisam mislio da će mi ovo danas teško pasti ali palo je. Nisam ni ja od kamena mada mi koža na rukama sve više liči na takvu. Raspadam se ko onaj Džona iz gejmotronsa. Nego, jebo mene.
Gledaš nekoga da se pati i ne možeš mu ništa. Pa da mogu uzeo bih ono njegovo nek mene boli.
Nisam mogao da se ne sjetim zadnjeg puta kada je mene nešta bolilo u toj mjeri da ne možeš od drugih kriti. Sjećam se koliko mi se plakalo od bolova, koliko sam želio da umrem jbt i količine kurcobolje ljudi, "ljudi" koji su se tad kleli u neke ljubavi, pažnje, trice i ku(r)čine. Zbog takvih stvari je Anakin zaluto na tamnu stranu mimo toga što je bio mala kučka. Džast sejin.

Držim lijepe stvari za sebe.
Ne spava mi se sam.

09.10.2017.

Naslov posta (do 255 karaktera):

Hvala. Tako mi i treba.

04.10.2017.

Defensive.

Riječi i djela bližnjih mojih eksponencijalno povećavaju moju asocijalnost.
Sa druge strane treba biti pošten i reći ako dopustiš da ne nešta desi drugi, treći, osmi put moraš samo sebe kriviti. Sebe kriviti je najteže.
Crnjak je što misliš da si ti, takav kakav jesi, poželjan jer si korisni debil ali avaj sutra, prekosutra će pustiti vodokotlić i zamijeniti te za lika/likušu koji/ja je tvoja sušta suprotnost i on/a će biti dobar a ti ne valjaš pet para. Tvoj zli dvojnik iz paralelne dimenzije. Kako to? Jebi me ako znam.
Ovako kad pišem čini se da tražim da mi puše kurac i gutaju svaki dan što nije istina. Bilo bi lijepo da se lažemo ali ne tražim to. Ono što ja tražim tj. čemu se nadam bolje reći ne zahtjeva oralne vještine. Ne zahtjeva nikakav napor što fizički, što fizički. Lakše ja parama kupiti sreću svega mi. Kažu ne može. Može. Na ovom svijetu definitivno može.
Nejse. Nisam ja ovo pisao. Ovo iz mene progovaraju razne tvari, što prirodne što sintetičke, plus neizostavna kulminacija sada već cca. dva, dva i po mjeseca nezadovoljstva.

Sa druge strane kupio sam sebi tortilje i broj varijanti šta sa njima možeš raditi je beskonačan. Nije neka nauka, podgriješ ih u tavi malo i fistaš šaku svega što imaš u frižideru u njih i udri.

A paranoid schizophrenic walks into a bar...
<< 10/2017 >>
nedponutosricetpetsub
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Zar iko klika ovo?

...
Is it the scars? Do you wanna know how I got them? Come here. Hey! Look at me. So I had a wife, beautiful, like you, who tells me I worry too much. Who tells me I ought to smile more. Who gambles and gets in deep with the sharks... look at me! One day, they carve her face. And we have no money for surgeries. She can't take it. I just want to see her smile again! I just want her to know that I don't care about the scars. So... I stick a razor in my mouth and do this...to myself. And you know what? She can't stand the sight of me! She leaves. Now I see the funny side. Now I'm always smiling!

MOJI FAVORITI

BROJAČ POSJETA
300515

Powered by Blogger.ba