A paranoid schizophrenic walks into a bar...

Wubba Lubba Dub-Dub

28.09.2017.

Those that doubt me, suck cock by choice.

Ne znam sad hoće li ovo biti babin najgenijalniji potez u životu ikad ili, standardica, fejl lvl. solarne oluje koja nas vraća u kameno doba.
Previše dobro da bi bilo istinito. Sa druge strane ima(će) šta u praksi da pokaže i dokaže. Možda ja na kraju bolje prođem nego što sam mislio. Naravno ostatak slijedi in d nekst epizoud of voking ded.

Tačno kad pričam sa svojim rođakom radije bih da me neko mjesto toga jebe u dupe. Bukvalno da me načuturi preko stola i jebe. Sto puta sam pisao o tome, sto puta ću još pisati. Nije da je do mene i do mog "specifičnog ukusa što se tiče ljudi", da ne kažem tersluka, jer ima ljudi koji su sjeli sa njim 5-6 puta i sad ga otvoreno mrze. Što? Eto zato. Jer je on-on. Jer je...ne mogu mu ime napisati.

Posesivnost i ljubomora su mi strani osjećaji. Možda kao dijete na tuđu/svoju igračku ali sve je oprošteno dok pišaš u krevet. Mislim što se tiče žena, prijatelja itd. Iz tuđeg iskustva vidim da su takvi filings teretli i izazivaju nesklad. Kad je iko reko ehjoooj što mi je lijepo sa tobom kad si tako ljubomoran/na i posesivan/na pa mi onanišeš nervne završetke. Da počnem osjećati te dvije stavke postao bih super-sajonac Gogeta teških ljudi. I ondaaaaaaaa se oni žale na mene mjesto da se šutaju u guzicu vaki kaki jesam. Hajte molim vas.
Počinjem sebe nervirati anime referencama. Na malom ekranu mog tv prijemnika sem fudbala i njih ništa ne gledam. Neki dan se drzno da prebacim kanal kad Ber Gril jede šupak antilope i veli dis iz edibl, gud sors of protins. Jebem ti se sa majkom.

Šta im je falilo još jednu sezonu Dedvuda da snime jebo im gejmotrons majku eto. Ejčbio ovo sam vam zahatario dok je svijeta i vijeka. Kaksakers.

A paranoid schizophrenic walks into a bar...
<< 09/2017 >>
nedponutosricetpetsub
0102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Zar iko klika ovo?

...
Is it the scars? Do you wanna know how I got them? Come here. Hey! Look at me. So I had a wife, beautiful, like you, who tells me I worry too much. Who tells me I ought to smile more. Who gambles and gets in deep with the sharks... look at me! One day, they carve her face. And we have no money for surgeries. She can't take it. I just want to see her smile again! I just want her to know that I don't care about the scars. So... I stick a razor in my mouth and do this...to myself. And you know what? She can't stand the sight of me! She leaves. Now I see the funny side. Now I'm always smiling!

MOJI FAVORITI

BROJAČ POSJETA
300515

Powered by Blogger.ba