A paranoid schizophrenic walks into a bar...

Wubba Lubba Dub-Dub

03.08.2017.

Unbearable, isn't it? The suffering of strangers, the agony of friends.

Kae stari iskuhaj 5363473 kukuruza danas neće biti TOLIKO vruće. Ja se napravim mangup reko hajde.
Oh, how we were wrong. Bar su kukuruzi dobri. Bolji neg oni u vilsonovom što se prodaju. Ono je užas.

Svaki dan ostavim čontru vode, u hladu, na terasi da se "nešta" napije. Bilo kakav hajvan. "Nešta" popije pola svaki dan i sad me živo zanima šta. Nadam se da je maca moja koja je btw ponovo skotna ostala. Nekako. Mislim znam kako ali de bona odmori.

U zadnje vrijeme Azrail radi prekovremeno. Regres primio pa mu se radi. Nadam se da je to samo oko mene.
Isto ko što u svakoj grupi ljudi mora jedno mimo svijeta da bude tako se na žalosti uvijek nađe onaj "de prestani plakati ne valja to, treba bit jak blablbalbl". Mora ono svoje izvaliti taman na guzicu progovorio hajd ok ali de ba ako postoji situacija kad trebaš da gubicu začepiš to je tad. Kad si bezosjećajni parmak šuti i gledaju pod. Ja se zadnji put htio potuć.
Pusti nek otplače i odtuguje svoje. Normalna reakcija tj mehanizam - da ti na koncu bude lakše. Ja sam doktor za trpanje stvari u sebe. Imam kapacitet ko gugl.
Eh jedini gori od njih su kapetan Crnjak tipovi. Moj babo recimo.
Hipotetička situacija - umro neki čiko. Babina reakcija - saće mu i žena umrijeti od tuge, djeca neće imati šta jesti pa će i ona umrijeti, peso i maca će zagristi kabal od produžnog dumru, kuća će im se radi pregriženog kabla zapaliti i izgorit do temelja, vatra će zahvatiti pola komšiluka svi će izgoriti u pm itd itd da bi na kraju on osto tužan radi vlastite interpretacije serije of anforčunt ivents koji treba, NAVODNO, da slijede rahmetliju.

Ne može ljudsko biće da vrijedi 220 miliona eura. Pola milijarde sa porezima. Da liječi sidu i rak pa inekako. Ono šuta balon.

A paranoid schizophrenic walks into a bar...
<< 08/2017 >>
nedponutosricetpetsub
0102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Zar iko klika ovo?

...
Is it the scars? Do you wanna know how I got them? Come here. Hey! Look at me. So I had a wife, beautiful, like you, who tells me I worry too much. Who tells me I ought to smile more. Who gambles and gets in deep with the sharks... look at me! One day, they carve her face. And we have no money for surgeries. She can't take it. I just want to see her smile again! I just want her to know that I don't care about the scars. So... I stick a razor in my mouth and do this...to myself. And you know what? She can't stand the sight of me! She leaves. Now I see the funny side. Now I'm always smiling!

MOJI FAVORITI

BROJAČ POSJETA
287721

Powered by Blogger.ba