A paranoid schizophrenic walks into a bar...

Wubba Lubba Dub-Dub

29.05.2017.

High.

Hajd ono sa sodom i kiselom je stvar starijih ljudi koji su se dokopali interneta. Ne mogu se ubit pa i nije neka šteta ali kad mene bilde "ubjeđuje" da je njemu od trave dhooooobro khhhuuuume, da to nije droga (jeste), da se nije navuko (jeste), neće on preći na ništa jače (ovim tempom hoće), to je lijek za rak (nije) a jbt život skoči mi pritisak da mi krv krene šiljat na uši. Jel imaš rak? Nemaš. Pa šta hoćeš onda?
Opet dođemo do onog "meni je dobro". Represivne mjere radi droga se ne vrše radi pojedinca koji uživa u istim nego radi svih ostalih koji nisu dio te gluposti.
Jest tebi khhuuume sa tvojim uvjerenjima dobro ali ti ćeš se napušiti i tako pun droge i još više pun kurčevitosti da to nije ništa loše sjest u auto, proć kroz crveno, jer si stonirani kreten, i ubit dvije djevojke na pješakom.
"Joj ti odma najgore misliš, nije to isto hnjo hnjo" jest ja najgore mislim. Ko tebe jebe što se svijeta tiče pređi sine odmah na krokodila, još ga zaljuti mister muskolom za odvode, i pravo u venu nek ti spadne svo meso sa kostiju ko u Indijani Džonsu kad švabe ono čekmedže otvore.
Riječima velikog fudbalera (Ko)Kaniđe: Ako je kokain droga, onda ja sam narkoman.
Brat.

29.05.2017.

Choice

Čega se ovi moji krvnosrodnici neće sjetiti jbt. Nakon banovanja sode bikarbone (kancerogena!) sad su sebi banovali kiselu vodu. Što?
Kažu interneti , mada oni kažu rekla doktorica na televiziji, kad popiješ kiselu u tebi se oslobode gasovi iz kisele i onda te napušu ili otruju ili oboje nisam slušao baš najpozornije.
Na moju šaljivu opasku da se tih gasova riješiš jal na podrig jal na prd, ne ulazeći u "toksičnost", aj hev anlišd d krekn eeeeeeeeeeeeeeeeto ti znaš, uči te škole, ti to treba sve da imaš u zanoktici a ne malom prstu hnjo hnjo hnjo.
Eto ne pijte kiselu više. Uprdiš se sebi u kosti. Rekla doktorica na televiziji.

Jebo majku jest svijet postao polarizovan. Imaš mišljenje A i mišljenje B gdje pri tom ne postoji tvoja opcija. Opcija C. Ne možeš čak ni uzeti najbolje iz A i B da napraviš ultimt C.
Biraj i trpi posljedice svog izbora.
Primjera radi abortus. Jebena tema ali se svugdje u svijetu svodi na DA ili NE. Nigdje sredine.
Moje C mišljenje je da može ali u strogo definisanim slučajevima.
Svaki medicinski opravdan razlog spada u opravdano 1/1.
Svako rekreativno jebanje koje rezultuje trudnoćom, a prvenstveno tome i služi, nije opravdano. Ako ga napraviš pored 59682 vrsta kontracepcije e onda ga izrodi i podigni. Nema tu ba opravdanja. Mislim i na muškinje da ne bude ou maj gad misodžni. U najgorem slučaju daj na usvajanje pa nek nađe svoje mjesto pod zvjezdama.
Hoš abortirat? Petobanka robije bez mogućnosti pomilovanja pa izvoli.
Ako već tvojih 5-10 minuta tjelesnog zadovoljstva rezultuje novim životom onda imaš novu i najveću odgovornost da taj život uspije.
Al jebeš ga to je problem homo sapiensa 21og stoljeća. Svi bježe od odgovornosti i reakcija na vlastite akcije. Samo da je meni dobro.

28.05.2017.

Filing lajk vol. 35863

27.05.2017.

Multitasking

Naći žena doji dijete, sisa ispala (dobra sisa), nina dijete, vozi auto i skreće na zeleno za pješake pravo u mene. Umalo mi noge prebi.
Još mi ono trza glavom "šae jel to nisi sise nikad vidio".
A šta ćeš joj? Ništa.
Bježat odavde. Bježat taman u isisov kalifat. Kažu i kod njih nekog reda i poretka ima.

Biće mi nešta. Saću da šutim ne 5 nego 55 dana.

26.05.2017.

I neka misle svi da teška sam seljačina tntntntn.

Juče sam skontao da nisam 5 dana niskim progovorio pritom ne pikajući vimbere i mesenđere. Ljudska konverzacija.
Progovorih juče naći ko da su mi glasnice tek montirali. Ja reko da sam promuko. Jbg šta ćeš.

Kako legne zeljanica i jogurat od juče ko budali lobotomija. Možda ima i do toga što se sistematski izgladnjujem. Nije radi figure već nako. Treba malo.

Dolazi mi na vimber slika hmmm midtrtis žene. Ako je mlađa e halali onda uslikaj se drugačije. Žene ko žene vazda pizde jal oko godina, jal kila, jal strija, jal što ih hoće jebat, jal što ih neće jebat. Nikad ugodit moj ti. Eeeeenivej.
Namah mi pade na pamet ona Šabanova "lepotice grada iz naših vremena, SREDNOVEČNA ženo sliko uramljena" joooooooooj Šapke nisam jednom sebi lakše tjelesne nanio radi tvog stas i glasa. Gotovo saću cijeli dan pjevati. Hajd ti nemoj viljušku u butinu sebi zabit.

25.05.2017.

Blue dick.

Sve je lijepo i imat pare i putovati i imat raju ali nekako svi zdravlje ignorišu. Prevale svi preko usta da je zdravlje "najvažnije" ali realno ko na to misli dok nije prekasno ili dok nekog ne potrefi nešta ogavno?
Ne znam kako da definišem to da svi u isti glas lažemo njega/nju da će biti sve uredu radi nekog većeg dobra. Budi pametan. Varijanta reći istinu ima isto toliko kvantitativno i kvalitativno loših stvari koliko i ovo što smi mi uradili.
Ako osjetiš da nešta nije ok idi doktoru jebo ga doktor. Nema sramote u tome a možeš npr. živjet dosta duže.
Meni se jebe, ja neću. Ja sam drugo.

Šega mi ova djevojka što je smotala džeparoša ko sarmu. Najtužnije u svemu tome je da se čika džeparoš odvažio pa je nakarato ko budalu niko se ne bi sa mjesta pomjerio. Ne bi bilo snimanja telefonima, kurčenja, šuplje priče nego ćuti i gledaj pravo dok joj lik skače po glavi i to u najboljem slučaju. Pičketine.

Nije mi jasno koji mentol moraš biti da ti neko pošalje plavu kitu na fejs, kae aj se isjeci - ti se isječeš, kae aj skoči sa balkona na usta - ti skočiš sa balkona na usta. Bez droge, hipnoze, pranja mozga neg nako. Jaranski.
Na stranu mamlaz mali što je tu "igru" napravio njega čeka čitava vječnost plavih, bijelih, CRNIH, žutih i svih ostalih kita u guzicu u tvoruza do kraja života ali kakvi se ovo debili danas odgajaju leptejebo?
Glavno je kad kažu da je toj djeci uskraćena ljubav. Votafak jarane.
Prvo odaklen to da im je uskraćena ljubav? Koliko to nekome ljubavi treba da ne bude tuđim hirovima podložan simplton? Ako i jest to opet ne objašnjava činjenicu da poslušaš anonimusa sa interneta kad ti kaže da skočiš na usta.
Volim ja dosta toga svaliti na internete ali ovo nije taj slučaj. Eh znam ja šta je ovoj djeci uskraćeno definitivno. Motka. Mlado drvo, savitljivo što se obmota oko šupka kad te okelepe sa njim i udri. Udri dok guzovi ne poplave da se maksumu želudac okrene kad vidi plavog kita na enimal planetu a ne na internetima.
Ja to gledam vako:
Džek tebi je ljubav uskračena mogul ti se popišati po glavi?
Oćeš da ti Džek malo da po pičiću? Ajde bježi budalo.
Kraj priče.

Još me niko nije moro voliti. Pazi čuda.
Ako ti se ubija ubij se što ti hoćeš a ne da ti tamo neki FILIP (koje pederasto ime sunce ti jebem) vječita (doduše nije više hehehe) djevica i mutavac mali da ideju. Odeš na onaj svijet i kaeš ubio si se što ti je muto sa najpederastijem imenom reko. Filip mi reko. FILIP. Pa sva nebesa i pakao odozdo bi ti se smijao recimo vječnost cijelu.
Joj moram u kafanu.

17.05.2017.

Bianconeri

Kaže zubar da se kod njega dolazi da te zaboli. Da je zubarka rekla vjerovatno bi nastupila nesuptilna erekcija ali u ovom slučaju pusti vodu čika zubo i radi svoj posao. Malo ga čovjek nafali i vidi ti njega. Na njegovu opasku da su mi "uski kanali" reko sam dec vot ši sed poluotvorenih usta i nasmijali smo se od srca. Izvadio se time definitivno. Dobra hahahahah.

Električni roštilj je najbolji izum 21. vijeka.
Znaaaaaaaaaam da postoje sto godina ali mi izBosne smo tek dobili one što nakon prve ture NE počnu lepezu kancerogena da ispuštaju. Ti roštiljaš a pramenovi kose padaju na njega.
Nemačka kvaliteta. Brate ni uglja, ni dima, ni gareži, ni čekanja da se razgori, dimenzije taman tolke da ti ne može niko visiti nad glavom "hnjoooo meni to masno, hnjoooo hoću ja rešije" ma popuši rešiji i masan kurac hoš-neš ima parizera za nezahvalne.
Isti ukus ocam mog. Eh kad mi neko kaže e nije to ćejf dok ti glava ne učadi nogom bih ga u glavu sastavio. Jes tebi ćejf kad sjediš i krkaš. Oribaj onu rešetku poslije majčin sine paš vidjet.

Izjava dana. Ustvari kakvog dana ma milenija.
Ide na eurosportu reklama ona no rasizmo, rispekt ovo ono. Ide komentar by moj otac inače veliki filantrop, intelektualac i uvaženi član našeg društva: Kako da ga respektujem kad je 'nako garav.
Prekuco. Rasizam zna biti urnebesno smiješan.

Ae i drugo finale da dobijete pa da se Jack otkači ko karnišna. Ne mogu gledat još jedno finale lopovske lige šampiona da zijane. Eto ne mogu moji živci to podnit. ANDIAMO!!!

12.05.2017.

I do not kill with my gun; he who kills with his gun has forgotten the face of his father. I kill with my heart.

Njih tri izBosne kenkaju što im niko nije dozvolio "protestnu šetnju" u vezi toga gdje vole jezik/prstiće da guraju.
MiliJon puta sam rekao da meni LGBTWARHAGNASDOH populacija ne smeta ali ko vas jebe ba. Ko vas jebe na kvadrat. Živite u najgoroj rupčagi europejskog kontinenta gdje ti kvalitet života uslovljava kako se prezivaš i čijeg si sela opanak. Šta hoš koji moj?
Kamo sreće da nam je najveći problem koga držite za rukice. To bi bilo fenomenalno. Mislim hajd kukaj kolko hoćeš ali kad mi kaže da su "jedni od najugroženijih" pa to me izbije iz tena.

Neki dan sam prisustvovao mogućem maltertiranju ženskinje od strane muškinje. Vjerovatno jeste, možda nije.
Nako, poprilično je čvrsto držao za ramena uz riječi "zatvori oči kad sam ti reko". Čeko sam da vidim hoće li je okelepit po labrnji pa da ja njemu oči zatvorim podlivima ali kad malo bolje skontaš, što mi reče i moj kompadre koji se zadesio tu sa mnom, ona njega voli. Ona njega voli a ja sam bio gladan. Mi njih ne razumijemo. Laki je malo nervozan. Nije on nasilan, ja sam ga izazvala. Pusti nas na miru.
Nisam to jednom čuo. Jednom mi je treba htjela zvati policiju jer ih nisam htio "pustiti na miru" nakon što je ljubav nabila nogom u šupak. To ti je ono lakše noga u guzicu nego pamet u glavu, tako nešta.
Svakog izroda koji tako digne ruku ili nogu na ženu treba uštrojiti drobilicom za orahe bez razmišljanja. Takvo muško je najveća pičkundura koja je ispuzala iz iste.
Što ne znači da žene trebaju da to iskorištavaju. Desilo mi se i to. Nisam podlegao iskušenju nikad mada...Prvenstveno, kao gej curice iz prvog dijela posta, nemaš ni onih prava što misliš da imaš kao ljudsko biće tj. skontaj se gdje živiš i drugo - o nesretna dušo, ne provociraj i ne diži ruku na jačeg od sebe jerbo najebati žestoko možeš. To je ujedno još jedna od 10 Jackovih životnih zapovijedi.
Zato žene na prvi znak da se vaš izabranik ne libi fizički vam pokazati koliko vas voli ili na prvo dizanje ruke > bježi. Ako nije digao dignut će. Ako jeste dignut će opet i opet i opet. Simp i krul ez det.

Da mi je za života Tamnu kulu da završim i mogu rahat dumrem. Doduše i oni crno bijeli bilmezi moji da postaju prvaci jurope da vidim još jedared klempu da podignu. Diram se na samu pomisao toga.

07.05.2017.

I am the law.

Odem u goste i avaj na silu me pitaju nekim jogurtom za probavu. Eto probaj samo.
Ha što je jogurt, ha što je za probavu. Moja omiljena kombinacija jelte? Jaro ja kad vidim karton mlijeka u bingu moram pružiti korak jer se ja i laktoza ne podnosimo. Nešto slično kao ja i manje-više svako žensko koje mi se svidjelo.
Eeeeeeenivej popijem ja jogurat i naglasim da ja spavat u njiha neću jer eto mora li se to naglašavati. Bu, kme, šmrc, gori si od oca rođenog.
Na tu foru sa starim ja više ne padam a čujte i počujte potomci Adema i Have jedan od Jackovih deset životnih zakona koji će jednog dana biti uklesani u kamenu. Sad iz tehničkih problema ne može helem zakon glasi: Ooo griješniče ne zaseravaj domaćinov nužnik sem ako je "rijetka" bolest u pitanju. Oduži se domaćinovom gostoprimstvu na čestit način i bićeš nagrađen gostoprimstvom svaki drugi put.

Heh što volim kad vindous skine apdejt koji se instalira četeres puta, restartuje 2x četeres puta i sve što sam ja i kad uštimo vrati na difolt Gledam ba ubi me laftof u oči kad svijetli ko farovi od FAP-a. Brat zakovo brajtnes na 200000%. Bile Gejtsu ozrači me mlada i potentna. Nemoj se poslije buniti kad ti krekujemo vindous. Eto ti ga na.

04.05.2017.

Tooth fairy

Što ja imam nafake sa zubarima nema ni ona individua koja se zavadila sa svim zubarima ovog svijeta. Meni zubari ispod prekokurca zamaltanog zuba obavezno ostave kindersuprajs gangrene, upale, virusa, nanovirusa, stakla, špenadli, hrđavih eksera i ostalih trica i ku(r)čina. Veli mi danas moj novi zubar kako bi on rado vratio vrijeme da se lati moje profesije a da batali svoju. Kobiva on sebe smatra mesarom ja sam ko neka kurčeva gospoda i tako.
Znaš šta buraz? Svaki iole sposoban mesar NE ubode rogatu marvu govnjivim šilom i zašije joj ranu heftaricom da tu nabuja gangrena over 9000 nego je mlatne iz jednog poteza čekićem ili palicom na struju i ćao đaci. Ne jedi govna radite ko dragstori leptejebo a cijene budibogsnama. Još sad kad krezava dijaspora navali ma hajte molim vas. Ćuti i vadi taj korijen dok ti nisam lice pojeo ko čimpanza.

Mislim da je vrijeme za šišanje kad ti šiške krenu upadati u usta dok jedeš. Kontam sutra Fati frizerki reci da skroz reže smeđe koseeee, raspletene buuuuuujneeeee, mrsile su ruke tvoje...odlutah. Valjda od ove anestezije koje mi je protiv moje volje dao čika zuba. Volim ja naživo, da boli. Bol je dobra.
Još ja u tramvaju raščupan, pola face mi utrnulo i vidim gleda me fina djevojka sa moćnom tetovažom pauka na vratu (pozdrav ako si na blogu). Kontam šta ima na meni vidjeti i bih upravu jer sam skontao da ustvari balim 5 tramvajskih stanica i ne osjetim ni da trepćem sa oba oka (valjda jesam ooumajgad :S). Sad zamisli mene raščupanog, balavog, hudog, ćoravog na jedan kapak naći Hans bring ze flammenwerfer. Ko sa razmjene zarobljenika da sam došao. Tajms da me slika i turi na naslovnicu. Puur bosnian pi-ou-dabl-ju fakd in evri vej.

Vrabac glupi se zabije u staklena vrata i slomi šiju momentalno. Bi mi ga žao nešto. Još stari kaže da već tri dana leži na balkonu, a mene nije bilo kući, pa pička mu materina nisi ga u gasulhanu morao nosit i platiti hodži dženazu kakav je to lvl lijenosti. Eto ne diraju mu se mrtve stvari. Onda nemoj ni međunožje da češeš u tom slučaju.
Hajd ja ponesem tijelo nesretno stradalog kad za ćoškom mica maca se oblizuje. Jazuk bacit. Ne vjerujem da je kljun i nogice pojela sa svim perjem eto.

Kad smo kod "prljave krvi" neotac moj hoće onu hidžamu da proba i pita mene šta mu se loše može desiti. Reko može ti crijeva isisati na leđa onom pumpicom ali nemoj da brigaš to se samo prstićima vrati unutra...vremenom...ne treba ti svaki metar crijeva hajde bgti ima toga da daš djeci lastike da igraju svakako bitno je da ćeš biti zdrav ko moj zub.

A paranoid schizophrenic walks into a bar...
<< 05/2017 >>
nedponutosricetpetsub
010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Zar iko klika ovo?

...
Is it the scars? Do you wanna know how I got them? Come here. Hey! Look at me. So I had a wife, beautiful, like you, who tells me I worry too much. Who tells me I ought to smile more. Who gambles and gets in deep with the sharks... look at me! One day, they carve her face. And we have no money for surgeries. She can't take it. I just want to see her smile again! I just want her to know that I don't care about the scars. So... I stick a razor in my mouth and do this...to myself. And you know what? She can't stand the sight of me! She leaves. Now I see the funny side. Now I'm always smiling!

MOJI FAVORITI

BROJAČ POSJETA
342544

Powered by Blogger.ba