A paranoid schizophrenic walks into a bar...

Wubba Lubba Dub-Dub

30.03.2017.

Why so serious?

Zaboravio stari telefon kući, zvoni, ja se javljam.
Jack: Stan Šurdilović, izvolte koga ste trebali.
Dude: N. gdje si?
Jack: Nije N., prijestolonasljednik Jack III Karađorđević - sunce našeg neba - na aparatu.
Dude: Ha?
Jack:...nije N., sin propali je.
Dude: A tako reci. Gdje ti je babo?
Jack: Ne znam, izašo babo maloprije kaže dosta mu je svega više.
Dude: Skim je izašo?
Jack: Iz kuće sam izašo po mojoj evidenciji.
Dude? A đe je otišo?
Jack: U biblioteku da podigne štivo brate. U kafanu đe će drugo.
Dude: Aj ga nazovi pitaj gdje je.
Jack: To će malo teže ići. Nemam golubova pismonoša pri sebi. H1N1 ih satro.
Dude: Jah mene budale...znaš šta ti više zajebavaš nego babo tvoj.
Jack: Blagodarim, doMinđenja.

30.03.2017.

You'll float too

Kad alkoholičar za nekog kad kaže da je alkoholičar ne znam bil se smijo ili plako. Mislim šta reći ali avaj ja sam kriv za šećer i visok pritisak kao što podrobnije opisah u prethodnim postovima tj. za sve što autodestrukcija nakon desetina godina donese.

Što duže ovu svoju mačku gledam sve više mislim da je ona ustvari debela a ne noseća. Mislim da me trola uveliko al haj može joj se. Da ne volim mOce toliko drugačije bi nas dvoje komunicirali.

Gledah trejler za It i doživjeh omanji i suptilan orgazam. Taman mi tu pred rođendan izlazi i taman da se počastim bar jedan septembar u životu ne bude toliko govnjiv kao svaki unazad 15 godina iako bi ovaj lako mogao biti najgori ikad. Sve to pogledajte u sizon fineli of d voking ded.Maksuzija od mene, nemojte biti trigerovani.

http://www.tarzanija.com/sudar-titana-rasta-vs-dorde-balasevic/

28.03.2017.

Tears in rain

Toliko o svemu.

24.03.2017.

Open and shut case Johnson.

Pošto ne znam kako stvari ferceraju na "onom svijetu", jer se niko nije vratio živ da nam izreferiše jel, živo me zanima kad mi tjelesinu spuste u rupčagu, koju će bit mrsko svakom obić', hoću li moći iz neke perspektive vidjeti ko li će vam svima biti kriv onda?
Nije da me to više pati ko nekad i kurac me hladno zaboli nego 'nako iz kurtoazije da vidim taj očaj i nevjericu kad se logički više ne bude moglo svaliti na mene a, ko što svi znamo, protiv logike se ne možeeee.
Tačno da čovjek pomisli koliko bi svi rahat bili da ti prestaneš postojati ala Staljin. Nema čovjeka, nema problema.
Sa strane kad neko posmatra moj predikmnt reko bi jebo majku ovaj Jack kad se probudi prvo pomisli kako će da muči bližnjeg svog, kako da mu bude teretli, kako da ga smara, kako da mu se jada, kako da mu napakosti, kako da ga jebe. Goreg insana nema i niti će biti. Ti si sve kriv.
Kad šutiš kriv si. Kad pričaš kriv si. Kad nemaš apsolutno nikakve jebene veze taman da si u paralelnom univerzumu kriv si. Kad niko nije nastrado kriv si. Kad svima sve ide kriv si samo se strpi malo da nađemo nešta. Kad je neko nastrado kriv si (logično). Kad samo ti najebeš kriv si. Kad si tužan kriv si jer kad si ti tužan ja sam tužan/na. Ova zadnja mi je za tetovaže preko leđa. Ništa mi ne izazove osmijeh škrgutanjem zuba ko to.
Štaš kod nas je to familijarno normalna pojava stim kad to nekome van familijarnog kruga pričaš (ne)svjesno se i njima stvori želja za tim da te jebu jer vaj d fak nat? Ko što moj babo kaže i zecu se kurac diže na sirotinju.
I hajd sve je to još fino i krasno (njima) dok ti ko Ajron Fist(ing) ne skupiš svoj ĆI u šaku i njome krehneš od hastal e onda budu TRIGGERED OMGWTF ti si se promjeniooo, ti si posto druga osobaaaa, ti si živčaaaaan, ti nemaš poštovaaaaanja, ti me više ne voliiiiš, ti si šuuuuuupak, razmisli šta si uradijoooooooo i sve ovo ako ne istim onda bobu promjenjenim rasporedom kažu. Jest mene tako iz čista mira defanziva žestoka spuca. Nemam pametnijih poslova inače.
Nestvarno je da sve ove godine isti referat slušam. To neđe ima u studentskoj kopirnici 5 feningi list isprintan i bejgi samo štancaj. Ako nije to naći zona sumraka je u pitanju. Ja sam nekad negdje u selu Tušnjići pokraj Visokog upo u crvotočinu (more bit da je od one piramide mjesečevog sunca) i taj aspekt života se stalno vinta oko jedne ose. Ja drugog objašnjenja nemam.
Možda će nekad Rick and Morty, Dr. Who, John Connor i T-800 izaći iz grmlja i reć JU AR PANKD DŽEK HEHEHEH pa da im jebem samilosnu majku
Helem hajd nek budem za sve ja kriv jer kome sam ja najveći problem u životu on problema realno nema. Strpite se dok ne skiknem onda mi možete tada spektralni falus da *TUU TU TUU TUUUU*

22.03.2017.

Rage-quit

Lakše mi bude kad me pitaju kako je tamo neko nego kako sam ja. Lakše iz razloga što, htio ne htio (uglavnom ovo drugo), znam sve šta koga muči, boli, žiga, (ne)jebe itd itb. Otvoreno izbjegavam dati odgovor na pitanje kako sam ja. Pola princip, pola da se zaštitim jer sam delikatni cvijet.

Ponudil me ko sudžukicama ikad više dok sam živ posrkaću mu oči iz očnih duplji. Tae ono braćo mila nikad svariti a svaki podrig topi adamantium. To je ono što Vulverin isfura iz ruku što ne mreš precvikat nikako. Ja ovakav među svijet ne bih sad izašao nema tih para.

Prešaltam se sa Betlfilda na Prodžekt Rijaliti. Sviđa mi se ideja, koncept svega, najsi nasj taman da se ispušem ono do balčaka ALI moraš imati mikrofon helem nejse da ne duljim prvo što su me "saborci" pitali je odakle sam i jesam li musliman. Pa jebo vam pas mater ja pobjego sa Balkana bar virtualno i isto sranje me dočekalo. Još me neki Turci uzeli braniti. Ju arkadaš muslim bradr, Turkje Bosnija muslim bradr - tata ti je arkadaš majmune. Fataj se tetrisa i šuti.

Dovukla mi se maca-lakodajka skotna. Simpa je kako sa stomačinom hoda uz/niz stepenice. Sva smotana nekakva i može se reći da je na prava vrata došla. Jede triput dnevno, kvalitetnu hranu, niko je ne gnjavi čak joj je i zagondžija fin mačak nekakav. Pusti je da jede prva a on hudnik šta mu ostane a to je uglavnom ništa. Eto i onda kažu muško ne može biti fino. Mrš.

18.03.2017.

SJW

Nisu mi jasni ljudi koji se uvrijede oko stvari koja ih se diretkno ne tiče. Prokomentarisati je jedno ali uvrijediti se skroz nešta drugo i glupo. Ekstremno glupo. Šta se imaš emotivno ulagati ako se nešta ne odnosi na tebe? Još gore - što se imaš brecati na druge? Thrill neki jebem li ga. Možda drugačije ne može vrhunac da doživi sem kroz nazor-konflikt?
Sve je ovo internet kriv. Nije kućni odgoj nego internet. Ono vidi na internetima kvazikultove ličnosti anonimusa koji su ljudskom rodu doprinijeli koliko i Din Backović i daj hoću i ja da se moj emotivni proljev pika kod ljudi. Eto ti tviter, fejs, instagram, badoo pa opleti sa drugim internet borcima za pravdu u cijelom univerzumu i upražnjavajte svoj konflikt-fetiš.
Ne voli ba niko konfliktne ličnosti. Ja izbjegavam aktivno konflikte ličnosti. Budi rahat malo u životu kad ti je Bog dao. Džaba nekom je lakše (draže :S) nepodmazan metar u guzicu nego cenat u glavu.
Riječima moje tetke kojoj se samo jednom u životu ova rečenica omakla: E dobićeš kurac.

Zar ovo nije bolje na internetima gledati?

17.03.2017.

News

Učestalo je u zadnje vrijeme da me ženke izlažu svojoj flatulenciji. Ako misle da time ispuštaju hormone da me privuku - wrong. Moraću se i ja samoodbraniti jednakom silom a ne ide to po komandi nikako. Ultrafak.

Kad smo kod ženki tuzlanke su definitivno najsisatije. Naučno dokazano. Sad jel ono od termoelektrane, vode, soli, radijacije nije vala ni bitno ali Tuzla je boob capital of BiH. Imaju i svoj procenat daskara ali daskare su tu da donesu ravnotežu svijetu inače bi se ugušili u sisurdama. Čestitke Tuzli. Stay boobalicious.

Sutra naveče postoji 20% šansi da ću ostat' slijep. We shall see ili nećemo siiii ništa hemhmehme.

Nema muška kojem se nije ovo desilo.

15.03.2017.

Drank a pint of beer, my grief and tears to smother

Kupio čovjek ajfon pet i najviše na njemu koristi vaser vagu da vidi jel' mu mašina za veš iznivelisana. Oj jebem te živote.

Zadnjih desetak dana obavezno krtolu jedem za ručak. Obrni okreni potrefi se krtola. Nije da se žalim. Krtola je tito.
Pretvaram se u blodi ajrišmena. Ja volim ajrišmene i Irsku. Na listi je zemalja koje mislim posjetiti a neću nikad jer ću struhnuti u ovom kalifatu polu-retardiranih karika koje nedostaju u evoluciji.

15.03.2017.

Dog

Kad imaš pujdu logično je da pujdo ima svoje prirode potrebe koje ne može obavljati u kući/stanu. Izvedeš ga vanka, on obavi svoje, ti to pokupiš (mada ja znam samo jednu osobu da to radi), istrči se malo i kući.
Ono što ne radiš je da ga vodiš komšiji u avliju da tamo redovito kenja. Naravno da je komšija u dijaspori jer, znajući njega, vjerovatno bi joj kera obezglavio lopatom. Nije da mahalam nego je meni i posranom komšiji zajednički ulaz u avliju. Bode oči kad neko svoje pašče od cijelog prostranstva vodi tebi da sere. Nema smisla jebem li joj majku majčinu seljačku da joj jebem.
Stari kaže ne talasaj ne sere nama pod prozor a i donekle je upravu. Boli me kurac za komšiju. Znajući ko je i šta je sve mu treba oduzeti, poravnati bagerom i posaditi trešnje i kruške. Ja volim trešnje i kruške. ^^
Al' jebo majku pazi ti te nakurčenosti takvo nešta raditi. Baš je situacija ono kad misliš da si vidio sve u životu desi se ovakvo nešta. Još je prije vodila cuku u drugu avliju ali se tu doselio nekakav ljaljan mrtvi sa pitbulom pa ga stisni tamo sad odvedi. Sad našla meni da zaserava ali sve na granici tu negdje.
Ja znam da će se jednog dana taj ker posrati metar kraće od granice koju sam ja postavio sebi u glavi a onda ću morati da reagujem. Sudeći po njenom karakteru biće "ta mi ti imaš govoriti ja ću voditi cuku gdje ja hoću" što će izazvati jednako lošu, a Boga mi i goru, moju reakciju. Ona riječ, ja riječ, ona psovku, ja nju i pujdu nogom u dupe sa naglaskom na to da imam i ja lopatu i da je se ne libim upotrijebiti. Znajući koliko sam glup, koliki disbalans u glavi imam i koliko sam u zadnjih pola godine-godinu živčano grohno, dovoljno da se ja od prije tih pola godine-godinu i danas razlikujemo drastično koliko god neko mislio da nisam i da sam isti, realne su šanse.
A kako sa našim narodom drugačije pitam ja vas? Naš narod ne razumije lijepu riječ i kompromis. Samo sirovu silu. Ne može da bude i sve do mene jelda?

14.03.2017.

Chill

Konstantno mi je hladno. Ne znam čime da se ugrijem ili šta toplo da popijem opet mi je hladno.
Ne sjećam se kako mi je u kosti zima ušla a očigledno da jeste. Sve me evo treskavica fata.

Skontao sam da mi je belaj progovoriti engleski. Razumjevanje ko maternji ali da beknem jok. Nešta mi se presamiti u glavi i ne ide da ga jebeš. Da se ima skim popričati na engleskom utreniralo bi se i to al skim? Sve go međed.

Jede mi se nešta slatko. Moram do prodavnice sutra pod uslovom sa džakom svega da se vratim

13.03.2017.

Conquest.

Danas je bio jedan od onih dana kad osjetiš da nešta nadolazi. Ne znam koliko ljudi ima sposobnost da to prepozna helem moja persona spada u te čouzen vans. Kad se ustanem presječe me preko krsta i prvo što mi prođe kroz glavu je "ultra fak". Ne znaš šta je a eto ga za ćoškom. Ide prema tebi i opet ga ne vidiš.
Ne možeš pobjeći. Od kako postoji ovaj dunjaluk niko nije pobjegao. Sviju na kraju stigne. Ako ne prvo onda drugo, ako ne drugo onda treće ili m-m-m-m-m-m-onster kill sve odjednom.

Cijelu noć mi se po glavi vrti ideja za sutrašnji ručak. Čak je zdrava hrana 1/1. Nakon zadnje epizode sa mojom frendicom Ešerihijom Koli (zvuči ko Anđelina Đoli) meso četveronožnih (dabogda da je ono na četiri noge hodalo) životinja nek malo pauzira. Ešerihija ima dva ekstremna fetiša koja ubiju čovjeku volju za mesurdom i lojem idućih mjesec dana. Duša moja. Pernate životinje niste te sreće. Jebiga tako vam je.
Moglo bi se malo početi trenirati da preduhitrim kompleksaše pred ljeto madafakaaa ali avaj. Ne zalijetat se ko svinja na masan džak jer onda se ne desi apsolutno ništa.

Dok je Betlfilda i kafe u tamnom vilajetu aka kući neam potrebe da izlazim više jedan duži period. Možda i smokija ali sam ga se haman odreko iz nekog nepoznatog razloga. Dodijao mi.
Ovo mi taman dođe kao uvod u malu igru što sam smislio a zove se: Upamti ka'š me vidjet/čut. Nije zarazna ko Betlfild ali uprkos tome veoma zabavna igra za cijelu porodicu tipa incesta. Doduše Betlfild igraš svjesno, na ovu te igru natjeraju šaroliki karakteri i raskošna nesebičnost bližnjih tvojih.

12.03.2017.

Gay.

Evo ja danas pisao kako su mi kompanjoni uGEJisali izlazak, što i jesu vrane im tijelo raznijele, i dešava se sljedeće.'naći priča je istinita. Ko ne vjeruje nek jebe mater.
Vozimo se u autu kad osoba A veli: Ej evo kino Kriterion. Tu gej osobe izlaze. Vidi što im je fino.
Osoba B na to dodaje: Oni su LGTBQ osobe. Nemoj ih tako zvati. Jack znaš li šta znači LGBTQ?
Bez uvrede ne želim da znam. Do sad sam u životu naučio 90% stvari koje mi nikad neće trebati i trudim se da taj trend smanjujem kako ulazim u treću deceniju životarenja.
Nego zalijepi ti Jack šupak na zadnje sjedište i stisni. Misliš da je kraj? E pa zajebo si se.
Još se personi A toliko ofirno treba nabacivala da sam mislio da će mu popušiti pred svima nama ali avaj. Ne haje. Nije loša bila i imala je simpa ime koje je on papak mrtvi zaboravio a ja nisam. Istini za volju imala je preagresivan ulet. Ko mačka kad se tjera jbt smiri hormone i na kraju krajeva našla si od koga ćeš kite tražiti. To je nekako najveći crnjak bio hahahaha sad mi smiješno.
Ovom drugom rođena djevojka ne da ili bar mi mislimo da ne da. Možda on neće? Nisam tako o tome razmišljao.

Nek sam ja pojeo dobar doner. Nije čak bio masan previše. Taman nekako.
Jest mi bolo oči što ima mali, srednji i veliki (that's what she said). Mali i veliki nekako. Srednji wtf. Nisu gladne oči poletile pa hajd srednji uzmem. Poslije vidim da se ustvari pecivo razlikuje za cenat od malog do velikog. Kad se uzme u obzir da doner nije stvar kod koje su centimetri važni ovaj put mali mladoj sreću NE kvari. (that's what she said). Toliko od večerašnje supergej noći.

11.03.2017.

Replay.

Šta ja puno mrzim? Da ponavljam jedno te isto. Ne tipa "štas to reko nisam te čuo" nego sve glasno i jasno rečeno al de ponovi opet x 5682 dok ja ne čujem odgovor koji mi se sviđa.
Pita me. Odgovorim. Pita me isto. Odgovorim isto. Pita jesam li siguran. Siguran sam. Pita me isto vol. 2. Jel imaš parazite na mozgu?
Ne znam kakva da je tema u pitanju u milisekundi neću promijeniti mišljenje i neću ništa novo dodati. Odjebi.

Ja sam večeras smislio pravi menli men izlazak ala testosteron, piva, vulgarno komentarisanje ženskih oblina, grube šale na svačiji račun ali moja dva kompanjona su ga toliko GEJ modifikovali da se meni ne izlazi nikako. Možda je do mene, možda sam ja sirovina, možda su oni fini (fuj), možda su im djevojke stisle jajca toliko da im ćune metamorfiraju u vagine. Pamtim ih kao drugačije što je najgore. Ajd da se gladimo da će bar 40% gledati u telefon i dopisivati se sa trebama. Mogu vićugla dati. Ja sam bio u planetarno većim govnima nego oni pa vid me sad. Šejmful displej.

10.03.2017.

Filing lajk vol. 35862

05.03.2017.

That's gonna leave a mark.

Sinoć mi koljeno govori: Ne idi Jack nigdje. Sjedi kući, skini hentai pornić, čitaj knjigu, sa guza na guz se premještaj. Fudbal iz bed mkej?
E sad ćeš ga prohodati znaš kad? Pojma nemam iskreno.
Kaže stari stavi rakije na to. Drugo od njega nisam ni očekivao realno. Jebo majku što bih ja volio da mi je alkohol rješenje za sve u životu ko tebi. Doduše nisam morao ručak napraviti. Kewl.
Fani ting, kad sam se u pokušaju tuširanja glavom tuša opalio u isto to koljeno vagao sam između toga hoću li se onesvjestiti ili povratiti. Interesantan osjećaj.

04.03.2017.

Blood for the Blood God! Skulls for the Skull Throne!

Trebalo je nešta lijepo da se desi ali neće. Ima ljudi kojima nikad neće.
Možda misle da hoće, mogu se nadati i sve se krene savršeno uklapati...ali opet neće. Prc.
Šta ostaje? Prestat se nadati ičemu ikad dok postojiš. Onaj naivni, poglupi, dio se drži nade ko pjan plota mada je to više urođen insekt, instinjtn ili kako se već piše promrzle mi ruke ne mogu složenu riječ ubost da me jebeš. Nije ovo film gdje te u zadnji tren neko uhvati za ruku i povuče gore.
Ovdje se stalamekneš na šiljate stijene i hrđave eksere. Da se napatiš brate kako dolikuje.
Uostalom šta ja serem kad ne znam biti sretan svakako. Nit me jebat nit kući voditi.


Eh, sjetio sam se još jednog ljubavnog savjeta za potonjeg. Kad te partner krene redovno mučki provocirati i kriviti za apsolutno sve u životu ko da si bejn of hiz/hrs egzistnz - ti si ustvari single. Ne znaš ti to još, neće ti biti otvoreno rečeno JOŠ ali si singl. Neću mu to reći. Nek sam nauči.

03.03.2017.

The battle cry of the chronic masturbator

Gdje mene da pitaš za ljubavni savjet? Pogotovo neko po godinama već odavno zreo mada to ništa ne mora da znači jel?
Šta ti ja mogu više reći od pozovi je vanka, budi svoj i ne spominji druge žene? Nisu igre gladi buraz neće ti glava otpast. Nijedna od dvije ponuđene. Možda joj se svidiš, možda dio nje umre za vrijeme dejta, možda ti da idući put, možda se sjeti da je "zaboravila ugasiti bojler". Naravno da će biti razočarenja i sjebova raznoraznih. Ne znaš dok ne probaš. Ko nije tražio nije ni dobio.

Pođe priča da je tetak komentarisao nekoj trebi guzove (đe neće kad je plah) i da stanem u njegovu odbranu i rečem ga je utegla da se gleda i komentariše. Ne da bleneš u nebo. Spremim se za lavinu kritika ali avaj. Jes jes ona je njega izazivala, ona je kriva što se tako obukla, sve one tako provociraju itd itb. Ovo gore je sve iz ženskih usta došlo. Ja se zabezekno. Meni je ba neugodno bilo. Džaba ja kad kažem da je žena ženi nemezis ja budala, ja glup. Eto, go wild.

Lik gleda moje krindžasto lice i pita jel mi neugodno sa njim?
Ma jok buraz. Samo kontam dal da te ko Saitama jednim udarcem rasprsnem ko lubenicu sa petog sprata. Riječima mog tetka par trenutaka prije nego će rođaka olešiti na mrtvo ime: Previše si uzbuđen.

02.03.2017.

Help me Tom Cruise

Filing lajk.

02.03.2017.

Premonition

Zašto imam osjećaj da će se danas desiti krindži situacija i da ću jedva dočekati da svoje introvertno dupe zatvorim u sobu?

Boli me nos od subote. Na terminu se papak iste raskošne visine ko ja uspio zabiti u moje lice u trku. Dan danas premotavam film i nije mi jasno kako je ono uspio. Kad se uzme u obzir da je krooojiška glooova dobro sam prošao.

01.03.2017.

Triggered

Žali se tetka da joj radna kolegica "tersa" jer nema momka. Jeben razlog da se brecaš na sve oko tebe jelda?
Nije pomogla ni moja opaska da ako spusti nosinger na zemlju i prestane biti a fakin bič moooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooožda ali možda nađe tu nesretnu dušu.
Fani ting, ne treba ti lova za te dvije stavke ali et' većini je lakše kupiti ljubav tj. misle da se može kupiti. Da su naše nane i dede ovako razmišljale ko današnja omlatina imali bi prirodni priraštaj Mrtvog mora

Ne kontam kako možeš otići nekome na žalost i zbijati šale, uglavnom glupe, i kliberit se ko da te dragi Bog obdario viškom (that's what she said) ili zakino hromozomom-dva. Na dženazama hajd i nekako to je neizbježna pojava grupe debila ali u zatvorenom prostoru sa ožalošćenim pa jarane dokle više? Bašum sagosum i zatvori gubicu na 15-20 minuta i kući se smij. Ja se sjećam da se jedan lik na dženazi strmopizdio niz brdašce jer se pravio pametan a mi svi glupi i da su me grčevi u stomaku fatali međutim istrajao sam junački. Evo i sad mi smiješno kad se sjetim. Možda da je hodžu pokupio u svom gracioznom kotrljanju aneurizma bi mi riknula u glavi.

Budel tetka i danas pravila paralelu između njenog i mog života tačno će osvanuti članak na kli(tori)xu "mladić aktivirao eksplozivnu napravu i presudio sebi u dvorištu porodične kuće". Možda prethodno zagrlim komšiju da odemo skupa. Ipak će se njegovom šupku u paklu daleko više radovati nego mom. Nego, "uspješna" tetka. Sav njen uspjeh počiva na tome što joj se desio "ups" i ostala trudna sa likom. Ne mogu reći momak za matora čovjeka. To je to. Ništa ono sa deset svojih prsta iz blata se isčupala, učila pod svijećom, pješačila 100km na rukama u oba smjera kad se školovala nego - "ups". Ona i slični trebaju mene da nauče nešta o životu. Takav vakat došao moj ti.

Fali mi danas jedan mr. kitty da hiberniramo skupa.

A paranoid schizophrenic walks into a bar...
<< 03/2017 >>
nedponutosricetpetsub
01020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Zar iko klika ovo?

...
Is it the scars? Do you wanna know how I got them? Come here. Hey! Look at me. So I had a wife, beautiful, like you, who tells me I worry too much. Who tells me I ought to smile more. Who gambles and gets in deep with the sharks... look at me! One day, they carve her face. And we have no money for surgeries. She can't take it. I just want to see her smile again! I just want her to know that I don't care about the scars. So... I stick a razor in my mouth and do this...to myself. And you know what? She can't stand the sight of me! She leaves. Now I see the funny side. Now I'm always smiling!

MOJI FAVORITI

BROJAČ POSJETA
280100

Powered by Blogger.ba